Ai nevoie de un spațiu de depozitare? Iată cum îl poți găsi!

de WTA.ro

Ce este stocarea în interior?

Unitățile de depozitare interioare oferă o protecție suplimentară împotriva intemperiilor și a elementelor. Amplasate în general într-o clădire cu un singur etaj sau cu mai multe etaje, aceste unități și dulapuri oferă clienților beneficii suplimentare pentru a-și păstra bunurile uscate, într-un loc sigur și eficient. Sunt disponibile straturi suplimentare de securitate cu coduri de acces individuale și acces la poartă, oferind în același timp control climatic pentru a proteja împotriva umidității. Pentru locațiile cu ierni dure, este disponibilă și depozitarea încălzită.

Ce este stocarea în aer liber?

Unitățile de depozitare în aer liber sau unitățile de depozitare drive-up sunt în esență spațiu suplimentar de garaj. Conduceți cu ușurință până la unitatea dvs. pentru a vă încărca și descărca lucrurile. Unitățile exterioare rareori au control al climei, ceea ce înseamnă că sunt mai afectate de umiditate și de vreme. Cu toate acestea, acestea oferă cea mai mare comoditate și accesibilitate pentru vizitatorii frecvenți. Unitățile exterioare sunt, în general, cea mai accesibilă opțiune de auto-stocare.

Închiriere spațiu depozitare Bucuresti

·  Stocare controlată de climă

Unitățile de stocare climatizate sunt răcite sau încălzite între 65 ° și 85 °, în funcție de sezon. Acestea ar trebui folosite pentru orice ai depozita în casa ta, mai degrabă decât pentru un garaj sau o magazie. De la electronice la antichități, multe articole ar beneficia de a fi depozitate într-o unitate climatizată, cum este și o hală de închiriat Sibiu.

1. Controlul climatului reglează atât temperatura, cât și umiditatea.

2. Unitățile sunt păstrate între 65 ° și 85 ° grade.

·  Drive Up Storage

Unitățile de stocare Drive Up sunt în general cel mai accesibil tip de unitate pentru clienții care au nevoie de stocare. Sunt perfecte pentru clienții care au nevoie de acces frecvent și ușor la bunurile lor. Unitățile sunt la nivelul solului, ceea ce înseamnă că puteți încărca și descărca articole cu mai puțin efort și timp minim. Conduceți cu o mașină, camion sau camionetă de marfă oricând în timpul orelor de acces. Evitați holurile și culoarele atunci când încărcați obiecte mari sau grele.

·  Depozitarea vehiculelor

Cele mai citite articole

Depozitați-vă motocicleta, mașina, barca, vehiculul rulant sau alt vehicul motorizat la una dintre facilitățile noastre de depozitare a vehiculelor. Facilitățile noastre sigure și sigure sunt ușor accesibile și amplasate convenabil. Alegeți dintr-o varietate de dimensiuni și caracteristici, cum ar fi interior / exterior, prize electrice, stații de gunoi / spălare și multe altele. Folosiți-l pentru:

1. Rezolvați problemele cu ordonanțele de parcare din cartier și limitările locurilor de parcare

2. Depozitați-vă RV-ul sau barca în afara sezonului

·  Depozitare pentru nevoile afacerii

Nu mai rămâne niciodată fără spațiu la birou. Spațiul de stocare este obligat să aibă o locație în apropiere care oferă acces 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, asigurându-vă că aveți acces atunci când aveți nevoie de acesta la nevoile afacerii dvs. Stocați inventarul suplimentar, documentele / fișierele de lucru, materialele și multe altele.

1. Soluții de stocare personalizate pentru companii, mici sau mari

2. Gestionarea contului online (Autopay, adăugați utilizatori autorizați etc.)

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa