„Alături de Camelia Smicală”. Protest pașnic în Piatra-Neamț, pe 14 martie

de WTA.ro

„Alături de Camelia Smicală”. Protest pașnic în Piatra-Neamț, pe 14 martie

Asociatia Nascuta Inger „Piatra-Neamt” si Voluntarii Ingerilor va asteapta sa va alaturati in ziua de 14 martie, intre orele 15-17, pe platoul Curtea Domneasca la protestul pasnic ,,Ne vrem copiii acasa!”.

Maria si Mihai vor acasa, in Romania, mama lor lupta zi de zi cu niste autoritati surde la strigatul sau, noi, uniti, putem sa o ajutam sa se intoarca in tara.

Sufletul unei mame, Camelia Smicala, este in genunchi, dar nu se prabuseste pentru ca nu este singura, suntem langa ea. Noua ne pasa, nu putem fi indiferenti fata de zbuciumul acestei mame si acestor copii care nu vor altceva decat sa creasca langa ea, in iubire.

Cele mai citite articole

Sunt traumatizati de un sistem de neinteles, sunt speriati de gandul ca nu-si vor mai vedea mama, oare chiar nu exista o lege care sa vada aceasta suferinta? Sa-i poata aduce in bratele mamei lor?

„Dragi pietreni haideti sa fim solidari cu lacrimile acestei mame, copiii au nevoie de noi, sa fim acolo cu sufletul,cu rugaciunea, sa stie ca sunt iubiti si sustinuti, sa le fim alaturi, sa stie ca sunt iubiti. Multumesc Primariei Piatra-Neamt pentru acceptul acestei manifestatii. Multumesc celor care vor fi prezenti.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociatia Nascuta Inger „Piatra-Neamt”.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole