ALDE TULCEA, TOT ÎN INTERIMAT ȘI SPRE ANONIMAT

de WTA.ro

Cele mai citite articole

Organizația ALDE Tulcea va intra probabil în istoria politicii ca organizația care nu a avut nici odată o conducere legitim aleasă, după înființare.De șase ani de zile conducerea s-a numit de la centru, prin diverse intervenții și manevre, iar rezultatele, mai ales cele recente, la alegeri, au fost submediocre.
Mai nou, s-a ajuns ca membri din conducerea partidului să se întrebe prin intermediul unor conferințe de presă dacă mai există organizația, cine mai e membru și cine a plecat, urmează probabil și să organizeze un recensământ pe facebook…
Majoritatea aleșilor locali ALDE nu știu dacă partidul va mai exista, cu cine le mai transmite centrul să se alieze sau nu, cine îî conduce, o brambureală permanentă cauzată de conducerile interimare.
Vicepreședintele Consiliului Județean, Petre Badea pare că a încetat și el să mai creadă că în ALDE se vor organiza vreodată alegeri democratice libere…
„Ca prim membru fondator ALDE, comentez că deocamdată sunt membru ALDE. Dacă şi când voi pleca… o să fac public, așa cum ar trebui ca o persoană publică să procedeze.
Doar reprezint un partid care apără drepturile şi libertățile cetățenilor, unde mă încadrez şi eu dealtfel ca cetățean ales, depunând un jurământ. Iar domnul Tudorie colegul meu, trebuia să convoace statutar Delegația Permanenta, să știm şi noi că este numit președinte interimar (al şaselea în cinci ani) de cine, când şi în ce împrejurări. Că îl știam demisionat pe Tudorie din cauza rezultatelor proaste la alegerile care au avut loc la Europarlamentare. Iar de şase ani stăm în interimat fără să ne ia cineva în seamă. Iar colac peste pupăza Delegația Permanenta nu să putut întruni de doi ani. Păi Statutul ce zice domnilor? Când respectați drepturile şi libertățile membrilor ALDE?” a declarat Petre Badea.
La alegerile europarlamentare de anul trecut ALDE Tulcea a obținut la nivel de județ 4126 voturi, ca procent fiind sub pragul de intrare în Parlamentul național.

Cele mai citite articole