Alertă de VREME SEVERĂ în judeţul Arad: 150 de POMPIERI pregătiţi să INTERVINĂ în orice moment

de WTA.ro

Administraţia Națională de Meteorologie a emis o atenţionare de vreme severă.

Atenționarea emisă pentru perioada 23 februarie, ora 11 – 24 februarie, ora 18, vizează şi Aradul, drept urmare Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad a anunţat că 150 de pompieri sunt pregătiți în orice moment pentru a interveni dacă este nevoie.

„150 de pompieri sunt pregătiţi pentru a veni în cel mai scurt timp de acasă dacă situația operativă impune acest lucru”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, ISU Arad vă recomandă următoarele:

Evitați deplasările pe durata manifestării vântului puternic și să vă adăpostiți în imobile sau spații închise, care vă asigură protecția.

Cele mai citite articole

În situația în care sunteți surprinși în zone deschise, trebuie să vă îndepărtați rapid de zona în care se manifestă fenomenele avertizate și să identificați un spațiu care garantează protecția.

Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate.

Nu în ultimul rând, recomandăm cetățenilor să anunțe imediat autoritățile, prin numărul 112, dacă au informații despre persoane care se află în pericol sau alte situații care pot afecta negativ comunitățile.

Foto: ISU Arad

The post Alertă de VREME SEVERĂ în judeţul Arad: 150 de POMPIERI pregătiţi să INTERVINĂ în orice moment appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole