ALERTĂ METEO La Mediaș, s-ar putea să ningă în următoarele ore

de WTA.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu, cu valabilitate din data de 23 martie, ora 02:00, până în data de 25 martie, ora 10:00.

Următoarele localități din județul Sibiu sunt vizate : Sibiu, Tilișca, Jina,Gura Râului, Râu Sadului,Turnu Roșu, Cârțișoara,Arpașu de Jos, Porumbacu de Jos, Arpașu de Jos și Poiana Sibiului .

Fenomenele prognozate constau în intensificări susținute ale vântului, cu viteze de 60-70 km/h, vicolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității. În intervalul menționat va ninge abundent (30-50 l/mp), iar stratul de zăpadă va fi consistent.

Pentru celelalte localități din județul Sibiu este în vigoare o avertizare de cod galben, cu valabilitatea din data de 23 martie, ora 02:00, pâna în data de 24 martie, ora 22:00.În intervalul menționat, fenomenele prognozate vor consta în intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 50-60 km/h, temporar va ninge moderat cantitativ (10-20 l/mp) și se va depune strat de zăpadă, pe alocuri consistent.

Cele mai citite articole

În zona montană înaltă rafalele vor depăși 70-90 km/h, vicolind ninsoarea. Totodată, vă recomandăm instalarea aplicației oficiale a Departamentului pentru Situații de Urgență, DSU, pentru dispozitivele mobile, disponibilă în Google Play și App Store, prin intermediul căreia puteți primi notificări în timp real și a aplicaţiei APEL 112 care permite transmiterea către dispecerat a coordonatelor celui care suna la 112 în momentul iniţierii apelului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu recomandă cetăţenilor,în contextul actual, următoarele – „evitați contactul social și RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ, pe cât posibil!

Source

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa