Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost jefuiți. Ce au furat hoții din casa acestora

de WTA.ro

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au povestit despre momentele de coșmar prin care au trecut după ce au realizat că au fost prădați de hoți chiar în timp ce ei dormeau în casă. Hoții le-au furat mai multe tablouri de valoare și, din fericire, nimeni nu a fost rănit: „Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul ăsta s-a întâmplat când eram toţi acasă. Deci, la noi acasă oricum e tot timpul cineva, dar de data asta era în mijlocul nopţii şi eram absolut toţi acasă, inclusiv copiii. Şi mă gândesc, nu ştiu, printr-o întâmplare nefericită dacă vreunul dintre noi cobora să, nu ştiu, să bea un pahar cu apă sau…nu îmi dau seama.

A fost un moment foarte…şi cu cât trece timpul şi te gândeşti ce s-ar fi putut întâmpla, cu atât, nu ştiu cum să zic, sentimentul provoacă o astfel de experinţă neplăcută, este mai profund şi mai dureros”, – a declarat Alexandru Ciucu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Soțul Alinei Sorescu este hotărât să întărească măsurile de securitate din casă, pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple: „Absolut, luăm deja măsuri în sensul ăsta. Deşi, mi se părea că e destul de bine păzită incinta.Voi face de aşa natură încât să devină casa noastră o fortăreaţă”, – a mai spus Alexandru Ciucu, conform sursei citate.

Cele mai citite articole

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa