ALTFEL despre Coronavirus: După ce am citit cât am putut despre situația mondială actuală…

de WTA.ro

Preluare Pera Novacovici, sursa Facebook:

Planul anti-coronavirus.

Dupa ce am citit cat am putut despre situatia mondiala actuala am tras urmatoarele concluzii:

– e un fel de gripa care pentru 98% din oameni trece de la sine intr-o saptamana daca stai cuminte in pat, bei ceai si te uiti la Netflix ( introvertitii de cand asteapta carantina obligatorie pe camera)

– loveste sistemul imunitar slabit, deci un stil de viata atent la ce manci ( de dorit hrana vie fructe si legume), miscarea, vitaminizarea si o minte relaxata te pot duce departe zilele astea, si e un bun reminder sa ai grija de imunitate si in restul anilor.

– copiii de sub 9 ani par foarte rezistenti in fata virusului si sistemul lor imunitar raspunde foarte eficient. ( deci jocul asta se joaca pe sistem imunitar)

– oamenii de peste 55 de ani sunt cei mai expusi si vulnerabili, aici fiind cele mai multe decese, ceea ce intareste corelatia dintre puterea sistemului imunitar si gradul de pericol ( multumim sistemului alimentar si BigPharma pentru ca in goana pentru profit ati pregatit terenul)

– se ia de pe suprafete si direct din saliva, stranut, tuse. Pe cat posibil trebuie dezinfectate mainile foarte des si nu stiu cat de utile pot sa fie mastile. Mai degraba cei infectati sa poarte masca pentru a nu-l raspandi. In rest, pentru ca are perioada de incubatie de 2-3 saptamani si fara simptome, nu ai cum sa te protejezi decat prin izolare totala, ceea ce nu-i realist.

– probabil va fi o isterie in masa in Romania pentru ca nivelul de constiinta in lume si in Romania pe scara lui David Hawkins este sub 200 ( pe o scara pana la 1000). 85% din omenire e sub 200 deci emotia dominanta este frica asa ca nu ma astept decat la o isterie si numai bine vedem ce natie suntem ( fatalai sau mafioti).

Cele mai citite articole

– la peste 25 de grade virusul o duce mai greu decat la temperaturi mai scazute deci asa cum zicea un prieten azi, daca n-am gestionat in Romania crize mici cum trebuie, de astea mari scapam cu dictonul ” las ca trece” ?) Asa ca hai cu primavara si vara mai repede.

– pentru ca nu pot stoca multe fructe si legume proaspete, probabil o sa fac o vizita la super market sa fac niste provizii minime dar va asigur ca orice isterie cu golit de rafturi cum e acum in Italia nu o sa faca decat sa imbogateasca aceeasi industrie alimentara si BigPharma care ne-a futut in the first place. Asa ca nu, merci.

– daca esti stresat si fricos din fire probabil vei lua virusul si probabil de frica o sa accentuezi efectele lui in corp si vei suferi mai mult, poate o sa si mori ( efectul Placebo dar pe invers). Asa ca daca pana acum nu ai fost optimist si cu atitudine pozitiva, e cel mai potrivit moment sa iti schimbi caile neuronale si sa devii curajos ?

Asa ca chill si enjoy the show. Sper sa am placuta supriza ca psihologia sa invinga isteria ?) Daca nu, o sa fac video live de pe strazile pustii , ca si asa e prea aglomerat.

Acum foarte serios: jocul asta se joaca pe plan psihologic. Stresul este inhibitorul numarul 1 al sistemului imunitar pentru ca n-ai nevoie de el in situatii de ” lupta sau fugi”.

Asa ca fa ce ai nevoie sa faci ca sa invingi stresul: bea tuica, uita-te la stand-up, fa sex, joaca-te, spala-te pe maini calumea, arde-o mai pe introversie o vreme si nu mai sta prin multimi ce-ti sufla-n ceafă si asa cum n-ai facut gripa pana acum, nu o sa faci nici coronavirus.

Abonament la net platit la zi ?) : check

Si in incheiere, un mesaj pentru acest virus:

“Viruse, ma poti atinge la celule, dar la Spirit, NICIODATA” ?)
#jurnaldecarantina

Post-ul ALTFEL despre Coronavirus: După ce am citit cât am putut despre situația mondială actuală… apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole