Am comandat mâncare de la Caru’ cu flori: ca la mama acasă

de WTA.ro

Pentru că deja de prea mult timp stau în casă și am făcut ceva diferit de mâncare aproape în fiecare zi, am ajuns să rămân fără idei și, sincer, să mă cam plictisesc de gătit. Așa că zilele trecute am comandat mâncare de la Caru’ cu flori și am ales ceva ce n-am mai mâncat în ultima perioadă – mămăligă și cârnați.

Nu pot să vă explic cât de mult m-am bucurat când a ajuns comanda și am descoperit că mâncarea îmi ajunge fără probleme pentru două zile, ceea ce însemna că nici a doua zi nu trebuia să murdăresc vase prea multe și nici să-mi storc și ultima fărâmă de imaginație, pentru un nou preparat. Comanda a venit rapid – în jumătate de oră cât am apucat să mă pregătesc psihic pentru întâlnirea cu un nou curier, deja a și sunat la interfon.

Am comandat o porție de mămăligă cu brânză, smântână și bacon, o porție de cârnăciori afumați și papanași prăjiți la desert. Aș fi vrut și o ciorbă pentru felul principal, dar nu aveau în meniu.

Nu am mai avut răbdare să le mai încălzesc, pentru că miroseau prea bine și oricum nu se răciseră de tot, așa că le-am transferat în farfurii și am trecut la treabă. Mămăliga cu brânză, smântână și bacon a fost mană cerească. N-am mai mâncat o mămăligă atât de cremoasă și delicioasă de prea mult timp, iar faptul că mi-a rămas și pe a doua zi mi-a adus o bucurie extra (la a doua porție am adăugat și un ou ochi, pentru diversitate). Alături de mirosul de cârnați, prânzul cu ușa deschisă la balcon și mica zarvă din cartier, de la mijlocul zilei, mi-au dat pentru scurt timp impresia că sunt chiar la Caru’ cu flori, la o terasă plină de oameni.

Cele mai citite articole

IMG_20200401_131001 IMG_20200401_131013

Papanașii au fost ca cei pe care îi făcea mama când eram mici. Mari, pufoși, delicioși, prăjiți exact cât trebuie ca la exterior să fie puțin crocanți, dar să nu fie prea făcuți la interior. Alături de smântână și gem de afine, au fost atât de buni, încât nu am mai simțit nevoia de a mânca altceva pentru restul zilei (adevărul e că mă și săturasem după porția „sănătoasă” de mâncare).

IMG_20200401_130955

Mâncarea a venit în trei caserole mari – mămăligă cu brânză, smântână și bacon, cârnați cu muștar și papanași (plăcerea mea cea mai mare din toată comanda). Alături, am primit trei felii mari de pâine proaspătă și trei seturi de tacâmuri, pentru fiecare dintre cele trei preparate. Pe toate acestea am plătit 47 de lei, iar transportul a costat 7 lei.

Post-ul Am comandat mâncare de la Caru’ cu flori: ca la mama acasă apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa