Amalia de la Chefi la Cuțite, amenințată cu moartea

de WTA.ro

Chiar de la primele battle-uri de la Chefi la Cuțite, telespectatorii s-au împărțit în două tabere: cei care o plac și cei care nu o plac pe Amalia Sicilianca.

Potrivit A1.ro, concurenta a declarat că trece printr-o situație îngrozitoare.

O angajată de la restaurantul meu mi-a zis că o mașină a oprit în față și un bărbat a anunțat că o caută pe Sicilianca și a vrut să dea în chelneriță, atunci când o a doua persoană din mașină a rugat să nu fie bătută chelnerița fiindcă ea nu este Amalia Bellantoni”, a povestit Amalia.

Mai mult, aceasta a afirmat că lucrurile au scăpat de sub control deoarece oamenii au început să îi trimită amenințări și legate de copiii ei.

Poate să aibă și doi metri, că tot va ajunge la doi metri sub pământ dacă se ia de copiii mei”, a spus Sicilianca supărată.

Cele mai citite articole

Amalia Bellantoni a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, până ce acesta a decis să o schimbe cu unul din concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Siciloianca s-a supărat pentru alegerea făcută de Scărlătescu și a promis că îl va face să regrete decizia luată, ajutându-i pe cei din echipa albastră să câștige cât mai multe battle-uri.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa