Amețit zdravăn de alcool, un localnic din Miercurea Ciuc a avariat o mașină parcată, dar și-a ”văzut” de drum

de WTA.ro

Foto cu caracter ilustrativ

Sesizaţi despre un accident rutier cu pagube materiale, la Miercurea Ciuc, poliţiştii au identificat rapid „potenţialul vinovat” şi au constatat că acesta avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, un localnic de 64 de ani, a acroşat un autoturism parcat, apoi a început să se învârtă în jurul unei centrale termice de pe strada Inimii.

Bănuit că, turmentat,

Un accident a provocat,

Iar apoi, din amețeală,

A dat ture de centrală,

A răspuns cu îndrăzneală:

Mai întâi m-am învârtit,

Abia apoi am ameţit…

La data de 13.01.2020, la ora 23:14, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că un autoturism se învârte în jurul unei centrale termice de pe strada Inimii din localitate, după ce a acroşat un alt autoturism parcat, iar conducătorul auto pare să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

Prin deplasarea rapidă la faţa locului, un echipaj de poliţie a identificat un localnic de 64 de ani, bănuit de comiterea faptei, care avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări rezultă că persoana în cauză, în timp ce conducea un autoturism a acroşat un autovehicul parcat, pe care l-a proiectat într-un copac aflat în faţa imobilului nr. 6, apoi şi-a continuat deplasarea pe strada Aleea Pictor Nagy Istvan, iar în cele din urmă s-a oprit în dreptul imobilului cu nr. 2.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.