Amețit zdravăn de alcool, un localnic din Miercurea Ciuc a avariat o mașină parcată, dar și-a ”văzut” de drum

de WTA.ro

Amețit zdravăn de alcool, un localnic din Miercurea Ciuc a avariat o mașină parcată, dar și-a ”văzut” de drum

Foto cu caracter ilustrativ

Sesizaţi despre un accident rutier cu pagube materiale, la Miercurea Ciuc, poliţiştii au identificat rapid „potenţialul vinovat” şi au constatat că acesta avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză, un localnic de 64 de ani, a acroşat un autoturism parcat, apoi a început să se învârtă în jurul unei centrale termice de pe strada Inimii.

Bănuit că, turmentat,

Un accident a provocat,

Iar apoi, din amețeală,

A dat ture de centrală,

A răspuns cu îndrăzneală:

Cele mai citite articole

Mai întâi m-am învârtit,

Abia apoi am ameţit…

La data de 13.01.2020, la ora 23:14, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că un autoturism se învârte în jurul unei centrale termice de pe strada Inimii din localitate, după ce a acroşat un alt autoturism parcat, iar conducătorul auto pare să fie sub influenţa băuturilor alcoolice.

Prin deplasarea rapidă la faţa locului, un echipaj de poliţie a identificat un localnic de 64 de ani, bănuit de comiterea faptei, care avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări rezultă că persoana în cauză, în timp ce conducea un autoturism a acroşat un autovehicul parcat, pe care l-a proiectat într-un copac aflat în faţa imobilului nr. 6, apoi şi-a continuat deplasarea pe strada Aleea Pictor Nagy Istvan, iar în cele din urmă s-a oprit în dreptul imobilului cu nr. 2.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole