Anchetă bizară pe munte. Cortul, sacul de dormit, rucsacul și camera foto ale unor turiști, găsite sfâșiate. Poliția caută proprietarii

de WTA.ro

Mai multe echipamente specifice pasionaților de trasee montane au fost identificate în masivul Căpățânii, la limita dintre județele Gorj și Vâlcea. Este vorba despre cort, sac de dormit, rucsac și un aparat foto.

Toate aceste lucruri sunt abandonate pe munte de o bună perioadă de timp, par trecute prin iarnă și sfâșiate, cel mai probabil de animale. Nu se știe exact ce s-a întâmplat acolo și nici cine sunt proprietarii acelor bunuri și de ce le-au abandoant în acea zonă. Important este că în locul unde a fost găsit cortul sfâșiat nu au fost găsite și fragmente umane, dar nici acte de identitate.

Fotografiile de mai jos au fost recuperate din camera foto găsită pe munte. Dacă recunoașteți una dintre persoanele din imagini, sunați la poliție.

 

Cele mai citite articole

Salvamont România a făcut publice mai multe fotografii recuperate din camera foto în speranța că cineva poate identifica persoanele care apar în imagini.

Poliția face cercetări în cauză.

”Apel Salvamont Romania!
Toți cei care pot oferi informații despre persoanele din fotografiile alăturate sunt rugate sa ne contacteze prin Dispeceratul National Salvamont – 0372126668
Vă mulțumim!
După primele comentarii apărute va comunicam ca nu este vorba de nici o gluma, nu ne permitem sa facem astfel de glume pe aceasta pagina și în astfel de situații, dar pe munte au fost descoperite mai multe echipamente montane, cort, sac dormit, rucsac, aparat foto, trecute prin iarna, și trebuie întreprinse cercetări de către mai multe instituții, pe nivele de competenta, pentru soluționarea acestei situații”, este mesajul Salvamont postat pe pagina de Facebook.

Post-ul Anchetă bizară pe munte. Cortul, sacul de dormit, rucsacul și camera foto ale unor turiști, găsite sfâșiate. Poliția caută proprietarii apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa