Ansamblul Folcloric “ZESTREA” din Mangalia, bilanț admirabil, la Festivalul Prieteniei de la Făgăraș: Șase Trofee și un Premiu 1! [FOTO/VIDEO]

de WTA.ro

Ansamblul Folcloric “ZESTREA” din Mangalia, bilanț admirabil, la Festivalul Prieteniei de la Făgăraș: Șase Trofee și un Premiu 1! [FOTO/VIDEO]

?Ansamblul Folcloric “ZESTREA” din Mangalia a obținut, în prima zi a Festivalului Prieteniei, desfășurat la Făgăraș, următoarele premii:
– Premiul ?, la secțiunea “Muzică populară”,
? (Trofeul secțiunii), la secțiunea “Popularitate”,
? (Trofeul secțiunii), la secțiunea “Grupuri”.
– solist Ximena Cocârlea — Trofeul ? secțiunii “Am talent”.

În ZIUA a II‑a a FESTIVALULUI PRIETENIEI, încă 3 TROFEE!

Trupa ȘATRA ? Trofeul Secțiunii SHOW! (Trupă coordonată de Slagiana Vesici și Radu Laura Simona);
– solist BIANCA LIȚĂ? Trofeul secțiunii “Vocea munților”;
– solist ALESIA BUTUCARIU? Trofeul secțiunii “Vocea munților”!

B R A V O!? FELICITĂRI, tuturor participanților și organizatorilor!❗ Mulțumim, Mihai Traistariu! Felicitări, dansatorilor, solistelor și profesorilor de canto care le-au pregătit!”Ansamblul Folcloric “ZESTREA” Mangalia adresează calde mulțumiri domnului Radu Cristian, primarul Municipiului Mangalia, doamnei Ana-Maria Tudor și domnului Ionuț Terce, pentru sprijinul acordat. Suntem profund recunoscători pentru mijlocul de transport pus la dispoziție în vederea deplasării juniorilor la Casa de Cultură din Făgăraș! Sperăm ca fiecare premiu adus și fiecare reușită să contribuie la dezvoltarea cultural-artistică a orașul nostru!

Cu aleasă considerație, Slagiana Vesici, președinte al Asociației Cultural-Educative “Zestrea Callatiană”.

ZIUA A DOUA DE CONCURS:

Cele mai citite articole

MN: Felicitări, ZESTREA MANGALIANĂ! BRAVO, Slagiana Vesici! BRAVO, copii!


Mangalia News, 02.02.2020.


The post Ansamblul Folcloric “ZESTREA” din Mangalia, bilanț admirabil, la Festivalul Prieteniei de la Făgăraș: Șase Trofee și un Premiu 1! [FOTO/VIDEO] appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole