Antrenorul din Mediaș care a fost luat de mascați în timpul unui meci a dat lovitura. A semnat cu o echipă din Arabia

de WTA.ro

Antrenorul din Mediaș care a fost luat de mascați în timpul unui meci a dat lovitura. A semnat cu o echipă din Arabia

Marius Baciu (44 de ani) a primit recent o ofertă greu de refuzat. Antrenorul luat cu mascații pe de stadion, de către cei de la DNA, are parte de lovitura carierei. Tehnicianul român s-a înțeles deja cu șefii celor de la FC Sohar, din Oman.

Baciu a fost convins să facă acest pas datorită ofertei financiare. Practic, antrenorul va fi recompensat cu suma de 130.000 de dolari până la finalul sezonului actual. Dacă se va adapta în Oman și va avea și rezultate cu echipa, aflată momentan pe locul 8, la cinci puncte de primul loc retrogradabil, atunci lui Baciu i se va propune un nou angajament, pe încă un sezon, scrie DigiSport.

Practic, pentru fiecare dintre cele patru luni, Baciu are garantat un salariu în valoare de peste 30.000 de dolari!

Fostul jucător al Stelei a negociat un salariu bun și pentru secundul său, care va avea 50.000 de dolari. Din staff-ul lui Baciu va face parte și Salih Jaber, fostul jucător al Universității Craiova, care va îndeplini și funcția de translator.

Marius Baciu a plecat sâmbătă seară spre Oman, via Istanbul, iar azi, duminică, 2 februarie 2020, după ce va fi semnat contractul va efectua și primul antrenament cu noua sa echipă.

Marius Baciu, detalii despre ancheta DNA. De ce a fost luat de mascați de pe stadion

Cele mai citite articole

CSM Bucuresti – Metz este acum la Digi Sport 1. Descarca aplicatia Digi Online si poti urmari meciul pe telefon sau tableta

Baciu a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti după a fost depusă o plângere împotriva sa. Tatăl unui jucător de la Daco-Getica l-a acuzat că ia bani pentru a face favoritisme.

„Am fost într-o situaţie jenantă, chiar nu credeam că pot fi învinuit pentru un asemenea lucru. Pe scurt, tatăl unui copil m-a acuzat că aş fi luat bani că nu l-am băgat pe fiul lui la Daco-Getica. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile!

Eu sunt împotriva Mafiei pariurilor, nu am intrat vreodată într-o casă de pariuri. E doar reclamaţia unui părinte, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Sunt şi eu părinte, am investit într-o şcoală de fotbal, nu mi-am favorizat nici propriul copil. E ceva strigător la cer!,” a declarat la ieşirea de la audieri Marius Baciu.

Source

Cele mai citite articole