Anunț al viceprimarului Apostu despre modernizarea stadionului de atletism din Buzău

de WTA.ro

Anunț al viceprimarului Apostu despre modernizarea stadionului de atletism din Buzău

stadion-lapte

Încep lucrările la stadionul de atletism din Buzău. Amatorii de alergare vor avea însă interdicție pe terenul din Bariera Ploiești. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Ionuț Apostu printr-o postare pe Facebook.

Împreună cu constructorul, viceprimarul Ionuț Apostu a avut o primă întâlnire cu consultantul german autorizat de Federația Internațională de Atletism (IAAF) ce va superviza desfășurarea lucrărilor pe toată durata desfășurării acestora, condiție esențială pentru obținerea certificării IAAF.

Cele mai citite articole

Lucrările sunt programate să înceapă pe data de 1 martie. ”După începerea lucrărilor, accesul amatorilor de alergare nu va mai fi permis! Ne cerem scuze pentru acest disconfort, însă peste câteva luni se vor putea bucura de unul dintre cele mai moderne stadioane de atletism din România!”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu.

Potrivit proiectului, în primă fază se va reabilita pista de alergare. Se vor moderniza apoi vestiarele din incinta complexului, care în prezent se află într-o stare avansată de degradare.

În cadrul aceleaşi investiţii, se are în vedere şi montarea unei tribune metalice acoperite, cu aproximativ 1.500 de scaune, amenajarea de spaţii speciale pentru presă dar se va cumpăra şi o tabelă electronică de marcaj.

Cele mai citite articole