Apel cutremurător pentru micuța Andreea din Neamț. „Vrem un înger pe Pământ, nu încă unul în Cer!”

de WTA.ro

Jumătate de viața petrecută în spitale…

Andreea Prundu, din Neamt, diagnosticata la Iasi cu neuroblastom grad IV, metastaze osoase, a fost tratată la Iasi in perioada 2017-2018, urmand 12 cure de chimioterapie, mai apoi fiind preluata de Spitalul Memorial Istanbul. Am scris despre cazul ei aici (click), în 2018.

In cursul anilor 2018-2019 i s-a efectuat operatie de inlaturare a tumorii suprarenale si vena cavă, a urmat 7 cure de chimioterapie, mai apoi, transplant autolog cu celule stem si ozonoterapie.

In luna septembrie a anului 2019, familia primea rezultatul de remisie totala post transplant conform rezultatului PET CT si MIBG. Fericirea le-a fost limitată, cand sperau ca Andreea se poate intoarce la copilaria furată de acest diagnostic nemilos. Un virus puternic: varicela, avea sa distruga celulele proaspete ale micuței (corp de bebeluș).

„Am sperat ca putem urmari diagnosticul post-transplant la Spitalul Oncologic Iasi, unde a urmat la finele anului 2019 o cura de chimioterapie (rezerva) iar astazi, suntem in situatia de a nu mai putea primi ajutor din Romania. Diagnosticul din prezent al printesei cavaler este: recidivă cu metastază la picioare, infiltratii maduva, ambele arii ale plămanilor si cerebral. Am consultat echipa de la Istanbul care ne-a tratat si remisat puiul prima dată si este asteptata in regim de urgenta pentru re/investigatii si inceperea ultimului plan de tratament care se mai poate face: investigatii, chimioterapie ICE si transplant halogenic (de la frați). Este a doua sansa pentru Andreiuta noastra, am spus alaturi de ea stop cancer, am primit-o in vietile si gandurile noastre si i-am promis ca vom ramane impreuna pana la final! Va imploram cu tot sufletul sa spuneti pentru a doua oara DA Andreiutei! Starea ei este destul de grava si trebuie urgent transferata la clinica din Istanbul, va rugam ajutati-ne sa ne salvam puiul, ajutati-ne la fel cum ati face-o pentru puiul vostru, ajutati-o cu a doua șansă! Pentru Andreea, Printesa Cavaler!”, se arata pe pagina campaniei de strangere de fonduri pentru Andreea.

Modalitatile de donat bani pentru Andreea le gasiti mai jos:

1. Conturile mamei Moisa Alina:

Lei: RO81BRDE240SV14472682400 deschis la BRD

Euro: RO73BRDE240SV14472842400 deschis la BRD Swift BRDEROBU

2.Pay-pal: stefaniabodea@icloud.com, deschis pe numele Iulia Ștèff, fondatoarea celor 3 campanii ale Andreiutei de anii trecuti;

3. Campanie de strangere fonduri pe facebook deschisa de apropiata/prietena Alinei Moisa, Claudia Enea (psihoterapeut din Belgia) (click);

4. Direct in contul spitalului Memorial (conform atasament cu specificatia de nume pacient: Prundu Andreea Elena Georgiana).

Cele mai citite articole

Carmen Suciu, de la Asociatia Nascuta Inger din Piatra-Neamt nu a ramas indiferenta, nici atunci, nici acum. Apelul ei pentru Andreea este cutremurator, mai ales ca ea, mama la randul sau, si-a pierdut puiul, Riana, in mod tragic. Doar o mama care trece prin suferinta copilului sau poate intelege si empatiza cu adevarat cu mama Andreei…

Ii stiam chipul mai bine decat il stiam pe al meu. Totusi, a trebuit sa-mi iau ramas bun. Asta faci cand cineva pleaca la cer. Cu exceptia faptului ca nu era doar cineva – era Riana, fetita mea. Durerea isi modifica textura de-a lungul timpului, desi nu inceteaza sa fie altceva decat o defineste numele.

Andreea Prundu, micuta printesa cavaler… Ma uit in ochii ei si ii vad pe ai Rianei, ingerul meu din cer. Lacrimile ei mi-au ramas atarnate de suflet, am fost din prima clipa alaturi de ea, imi amintesc cum la ora 1 noaptea trimiteam mailuri peste tot sa o putem duce pe Andreea la Istanbul. Cata bucurie am avut cand domnul inginer Tarata Mihai la 1 si 15 minute mi-a raspuns, dandu-mi 6000 de euro. Am plans de bucurie, am sarit in sus, un sentiment de parca cucerisem Everestul. Da, un Everest al suferintei, al luptei cu cancerul. De-a lungul primului an la Istanbul, Asociatia „Culita Tarata” a fost cu importante sume de bani alaturi de Andreea si ii multumesc infinit domnului Mihai Tarata pentru ca este un asemenea om.

Am plans, am ras impreuna cu Gabriela Voinea, omul care lupta cu cancerul pentru fiecare viata a unui copil care ajunge la ea. Sute de drumuri, nopti nedormite, lacrimi neplanse, aceasta este Gabriela. Impreuna cu toti oamenii care au venit in ajutorul micutilor bolnavi am reusit de fiecare data. O infinita bucurie a fost in ziua cand Andreea a fost remisata, am cazut in genunchi si am multumit divinitatii, ingerilor mei. Bucuria nu a durat prea mult, o infectie virala a facut prapad in trupusorul micut al Andreei. M-am clatinat, insa mi-am promis cu Gabriela ca nu vom plange, vom incepe o noua lupta, iar mailuri in miez de noapte, inca o suma de 5000 de euro daruita de domnul inginer Mihai Tarata ca Andreea sa ajunga iar la Istanbul,unde este ultima sansa, ultima speranta.

Emotii, lacrimi,pentru ca nu a fost apta de zbor, a plecat cu ambulanta si echipaj specializat in astfel de deplasari. Bucurie ca a ajuns, lucrurile nu stau prea bine, dar nu ne dam invinsi, nu stim planul bunului Dumnezeu. De asta va implor oameni dragi sa ne unim inca odata si sa o salvam pe ,,printesa cavaler”, Andreea!

Este un copil de sapte ani care mi-a spus ca mai vrea sa stea aici, nu vrea sa plece inca la cer, chiar daca stie ca este un inger, vrea sa ne ajute sa vindecam alti copii, sa fie voluntar, sa se joace, sa alerge, sa-si poata imbratisa mama, fratii.

Ce spuneti, dragilor? Ne unim, suflet cu suflet si o salvam? Viata nu poate fi cumparata, viata este o binecuvantare, avem nevoie de ajutorul vostru ca micuta Andreea sa-si implineasca visul, unul imens pentru ea: sa traiasca! Fiti partasi la viata ei, la visul sau, uniti mai reusim o data, sunt sigura.

Asociatia Nascuta Inger Piatra Neamt, voluntarii sai, mama Andreei va cer inca odata ajutorul. Fiti partasi la o viata salvata, ajutati-ne sa mai avem un inger pe pamant, nu inca unul in cer. Ajutati-ne sa spunem STOP CANCER.

In anii de dupa plecarea la cer a Rianei si a Ellei am invatat ca oricat ma doare, nimeni nu se opreste in loc, o lectie dura care m-a marcat pe viata. De asta am infiintat Asociatia Nascuta Inger, sa nu mor de durere si sa pot fi partasa la fiecare viata salvata. Nu as dori nimanui sa cunoasca aceasta durere.”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole