Apelează la un service de calitate, pentru o activitate HoReCa profitabilă

de WTA.ro

Rețeaua de service cu acoperire națională de la TC Romania Crown Cool este foarte apreciată de către toți clienții companiei menționate.

Specialiștii de aici oferă servicii de întreținere a echipamentelor și sistemelor frigorifice, a celorlalte echipamente HoReCa. Ai nevoie de reparații ocazionale și/sau capitale, intervenții în regim de urgență în firma ta? Tehnicienii de la service TC Romania Crown Cool sunt cea mai bună alegere pe care o poți face!

Se efectuează cu maxim profesionalism de către meseriașii de aici inclusiv lucrări de întreținere preventivă, destinate să prelungească durata de viață a echipamentelor frigorifice și să reducă pierderile cauzate de întreruperea inopinată a funcționării acestora.

Alege cei mai buni tehnicieni pentru service-ul echipamentelor tale HoReCa!

Se știe că dotările dintr-o bucătărie profesională sunt exploatate intensiv, unele chiar trebuie să funcționeze impecabil 24/7. Acest lucru este posibil numai dacă se efectuează inspecții preventive și o întreținere de calitate. Măsurile luate în timp util pot preveni reparațiile costisitoare și mai ales sincope în activitatea curentă a unității.

Repararea echipamentelor de catering este cel mai solicitat serviciu pe piața serviciilor HoReCa în prezent.

Lucrările de acest gen efectuate la echipamentele de catering, restaurante, cantine, baruri și cafenele este efectuată de multe firme românești și, bineînțeles, de meșteri privați.

Cele mai citite articole

În orice caz, în situația când ai nevoie de o echipă de tehnicieni buni pentru reparația sau întreținerea echipamentelor din unitatea ta, a căuta cele mai mici prețuri de pe piața de profil nu ar trebui să fie primul criteriu de selecție. Siguranța și calitatea serviciilor prestate sunt adevăratele priorități de care ar trebui ca antreprenor să ții seama.

Atunci când este necesar să se facă intervenții de întreținere mai detaliate asupra echipamentelor dintr-o unitate HoReCa, precum ar fi înlocuirea sau verificare unei componente sensibile, căutarea prețurilor mici la operațiunile de service, în unele cazuri plasează firmele în situații de-a dreptul jenante. Adesea, a opta pentru cele mai ieftine servicii de acest gen ajunge să fie chiar mai costisitor decât ți-ai fi putut imagina vreodată!

Un service de calitate, premisa continuității în activitatea HoReCa!

Pe lângă vânzarea de echipamente pentru cantine, restaurante și cafenele, TC Romania Crown Cool are și un serviciu de service performant care ajută clienții să își rezolve toate problemele de punere în funcțiune a echipamentelor cumpărate de la companie. Specialiștii de aici chiar pot instrui personalul unității în legătură cu dotările respective, în scopul declarat ca ele să aibă o durată cât mai lungă de utilizare în niște parametri optimi.

Echipa de service de la TC Romania Crown Cool este una de marcă, ce se ridica din punctul de vedere al pregătirii la standardele europene actuale și are o bună experiență în domeniu. Mai mult decât atât, tehnicienii de aici se preocupă permanent să își completeze cunoștințele teoretice și practice în materie, pentru a fi tot timpul la curent cu noile soluții tehnice internaționale. Rețeaua de service acoperă întreg teritoriu al României, fiind prezentă în toate județele țării, lucru normal, având în vedere ca produsele vândute de compania distribuitoare amintită se regăsesc și ele în unități din toate zonele țării.

Garantând calitatea serviciilor de reparații și mentenanța, în calitate de client TC Romania Crown Cool vei avea un partener permanent și de încredere.

Intră pe tcromania.com pentru detalii!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa