Arad Open Air Festival a ajuns la a V-a ediție. Ce NUME propun organizatorii

de WTA.ro

Cea de a 5-a ediție Arad Open Air Festival va avea loc în perioada 26-28 iunie pe Aeroportul Arad. Iubitorii de muzică, arte și festivaluri se vor întâlni pentru a se bucura împreună de activități răcoritoare, relaxare și muzică bună, într-un nou univers acvatic. Festivalul din vestul țării îi va avea pe scenă pe Subcarpați, Spike și Deliric x Silent Strike cu invitați CTC și Dan Basu.

Una dintre noutățile din acest an îl reprezintă AOA Summer Slide, un slide de apă de 150 de metri, în jurul căruia s-a conturat și conceptul din acest an, dive into the fun, dive into life! Organizatorii propun participanților să uite de griji și să se bucure de energia pe care ți-o oferă apa rece în zilele calde de vară.

Din respect pentru industria muzicală autohtonă și artiștii români, organizatorii încep seria de anunțuri cu Subcarpați, Spike, Deliric x Silent Strike cu invitați CTC și Dan Basu, care vor susține show-uri live, și Hype Legends, James Aky, Manuel Riva, Mike Kross, Paul Damixie, Sasha Lopez, DJ Shiver, Vali Bărbulescu, care vor acoperi o gamă variată de preferințe muzicale. Vor mai urma și alte anunțuri de artiști.

Cele mai citite articole

Ca în fiecare an, ABC revine la Arad Open Air Festival cu o scenă specială, dedicată muzicii electronice. Suciu, Raresh, Priku și SIT, Herk, Somesan, Bread&Butter, Timirash sunt artiștii pe a căror muzică cei prezenți vor dansa până la răsărit.

Anul acesta sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim vii. În primul rând sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal al vieții. Ne dorim să avem parte de 3 zile cu momente magice, alături de prieteni, ascultând trupele preferate și răcorindu-ne pe Summer Slide. Hai să lăsăm grijile în seama altor zile și să ne bucurăm împreună de tot ce înseamnă această ediție aniversară Arad Open Air!
, transmite Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival. 

Arad Open Air Festival este compus din 72 de ore de muzică live și dj seturi, dar și din multe activități pe timpul zilei și nopții, printre care și acte artistice. Festivalul include o zonă de mâncare, una pentru relaxare, una dedicată campingului, dar și un Summer Slide, asigurând astfel iubitorilor de relaxare o experiență completă.

Abonamentele de Early Bird se pot achiziționa de pe  https://www.openairfestival.ro/abonamente/  și includ accesul de la AOA Summer Slide pentru o sesiune de 3 ore.

Puteți afla mai multe despre festival la www.openairfestival.ro, pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/aradopenair/, precum și de pe pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.

The post Arad Open Air Festival a ajuns la a V-a ediție. Ce NUME propun organizatorii appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole