Aradul se pregătește pentru ceea ce va urma: Halele de EXPO Arad sunt transformate în SPITAL pentru pacienții cu CORONAVIRUS (GALERIE FOTO)

de WTA.ro

Aradul se pregătește de cel mai îngrozitor scenariu posibil: Acela în care nu vor mai fi locuri în spitale pentru a fi tratați bolnavii infectați cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

În acest sens, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a disponibilizat pentru județul nostru 150 paturi, pături, saltele și lenjerie de pat, care se adaugă la efortul autorităților locale de a transforma halele de la Expo Arad International într-un spital destinat pacienților cu coronavirus.

În această dimineață, pompieri ai Detașamentului de Pompieri Arad din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad și militari ai Batalionului 191 Infanterie „Radu Golescu” au participat la operaționalizarea spitalului ce se amenajează la Expo Arad.

Cele mai citite articole

Foto: ISU AradThe post Aradul se pregătește pentru ceea ce va urma: Halele de EXPO Arad sunt transformate în SPITAL pentru pacienții cu CORONAVIRUS (GALERIE FOTO) appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa