“Ask Fedor” – inteligența artificială (AI) te ajută să joci poker mai bine!

de WTA.ro

Cazinourile online le oferă membrilor lor o gamă variată de avantaje, de la jocuri care sunt furnizate de producători de top și bonusuri generoase, precum cele de pe platforma Ice Casino și până la funcții și caracteristici speciale, care îi ajută pe aceștia să se distreze și să câștige, așa cum este instrumentul de analiză a mâinilor la jocul de poker, “Ask Fedor”, de la GGPoker.

Fedor Holz este deținătorul brățărilor de câștigător al turneelor de poker WSOP din 2016 și 2020, fiind considerat și cel mai bun jucător MTT din mediul online în anii 2014 și 2015. Grație abilităților sale ca jucător de poker, Fedor Holz a devenit unul dintre ambasadorii GGPoker, alături de ElkY, Daniel Negreanu și Jason Koon.

“Ask Fedor”este un instrument de analiză a mâinilor la poker, bazat pe ajutorul AI și care îi oferă jucătorului sfaturi în timp real pentru a juca poker la cel mai bun nivel. Implementat de GGPoker, această funcție este utilă tuturor jucătorilor, indiferent dacă sunt începători sau sunt familiarizați cu jocul de poker.

Ce le oferă programul “Ask Fedor” membrilor platformei GGPoker?

În data de 29 aprilie 2022, membrii site-ului GGPoker au fost informați despre implementarea unui nou instrument care îi poate ajuta să obțină sfaturi în timp real despre mâinile pe care le joacă la poker.

Aceste sfaturi se bazează pe analiza istoricului mâinii jucate până în momentul în care a fost activată funcția, astfel că jucătorul va primi recomandări în timp real despre cum ar fi trebuit să joace mâna respectivă (în cazul în care nu a fost jucată în mod corect).

Alături de această caracteristică, GGPoker a mai introdus și alte funcții pe platformă, precum EV Cashout, avataruri NFT și un expansion pentru jocul Bet on Flop. Desigur, cea mai importantă caracteristică integrată este reprezentată de “Ask Fedor”.

Prometheus este compania care stă în spatele acestui instrument de analiză, care se bazează pe folosirea Inteligenței Artificiale pentru a analiza stilul de joc și mâinile jucate, în funcție de informațiile furnizate de către software-ul PokerCraft. Funcția “Ask Fedor” poate fi activată instant, de îndată ce datele despre mâna jucată au fost colectate de către programul PokerCraft.

Cele mai citite articole

Instrumentul va analiza aceste informații, iar jucătorul va primi o evaluare care va consta într-o notă (între 1 și 5) și recomandări despre cum trebuia jucată mâna, dacă acesta a jucat-o în mod greșit.

Primele 5 solicitări de utilizare a opțiunii “Ask Fedor” sunt gratuite, însă, după ce acestea au fost utilizate, jucătorul va trebui să activeze un abonament lunar pentru a beneficia de posibilitatea continuării folosirii acestei funcții.

Cum se folosește această funcție de către membrii GGPoker?

Pe lângă faptul că este un instrument foarte util, “Ask Fedor” este și foarte ușor de folosit, astfel că, pentru a utiliza această funcție trebuie să:

  • Accesezi câmpul Istoricul cu mâinile jucate – fiecare masă de joc este monitorizată de PokerCraft și poți vedea mâna jucată folosind butonul “Replay”;
  • Apasă butonul “Ask Fedor” (este poziționat în partea dreapta, jos, în colțul mesei);
  • Va începe rularea procedurii de analiză a mâinii jucate;
  • Va fi afișat un ecran cu nota acordată mâinii jucate și cu sfaturi despre cum ar fi trebuit jucată (dacă nu ai jucat-o corect).

Sunt și câteva mâini care nu vor putea fi analizate, așa cum sunt cele de tip “cash drop”, “dead chips”, cu patru sau mai mulți jucători la Flop și mâinile din turneele Bounty. La momentul lansării, “Ask Fedor” oferea asistență pentru jocurile cash și la mâinile jucate în turnee, urmând ca în viitor să fie adăugate mai multe opțiuni.

Cât costă abonamentul lunar pentru utilizarea instrumentului “Ask Fedor”?

Această caracteristică este disponibilă în mod gratuit în limita a 5 solicitări, însă, dacă jucătorul își dorește să folosească opțiunea de mai multe ori în cursul unei luni, atunci trebuie să se aboneze. Există 3 variante de abonament:

  • Basic – această variantă include 30 de solicitări pe lună (jocurile VIP sunt excluse) la prețul de $29.99;
  • Standard – versiunea aceasta de abonament oferă 120 de solicitări pe lună (jocurile VIP nu sunt incluse) la un preț de $99.99;
  • Premium – este cea mai avantajoasă variantă pentru că numărul de solicitări a ajutorului AI este nelimitat și include și jocurile VIP. Prețul este de $199.99/lună.

În categoria jocuri de poker VIP intră orice turneu organizat de GGPoker la care mizele sunt de minim $25 sau $50 pe lună (sau mai mari), precum și orice turneu Buy-in, în care valoarea este de cel puțin $5000. Jucătorii care activează oricare dintre aceste abonamente vor primi o reducere de 50% din valoarea acestuia pentru prima lună.

“Ask Fedor” este o opțiune de analiză a mâinilor jucate la poker care îi ajută pe începători să-și corecteze stilul de joc, iar pe jucătorii avansați să știe unde au greșit atunci când au jucat o mână așa cum nu trebuie.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa