ATENȚIE! Informațiile despre primele măsuri luate pe Aeroportul Transilvania, privind noul tip de coronavirus, ASCUNSE de mureșeni!

de WTA.ro

ATENȚIE! Informațiile despre primele măsuri luate pe Aeroportul Transilvania, privind noul tip de coronavirus, ASCUNSE de mureșeni!

Nimeni nu mai are voie să intre și să iasă din orașul chinez Wuhan, unde a apărut prima dată coronavirusul. Traficul aerian și feroviar a fost suspendat, iar transportul public a fost, și el, închis temporar în orașul în care trăiesc peste 11 milioane de oameni. Spitalele sunt neîncăpătoare pentru locuitorii panicați care se îngrămădesc să primească îngrijiri medicale, conform digi24.ro

Din păcate, conducerea aeroportului din Tîrgu Mureș este deficitară și în privința comunicării, nu doar a administrării dovedit dezastruoase, aceștia necomunicând la timp și transparent măsurile luate și nici cele ce vor urma, privind una dintre cele mai grave amenințări la adresa sănătății publice, din ultimii ani.

Primul comunicat a venit doar astăzi, după ce am publicat noi aseară o atenționare pe această speță (detalii, aici). Comunicatul nu a fost trimis, până la această oră, nici măcar presei pentru mediatizare, ci publicat doar pe pagina de internet a aeroportului, undeva jos, după mai multe reclame, parcă dorind cumva ascunderea lui. De altfel, comunicatul nu se regăsește nici pe una dintre cele mai actuale platforme de mediatizare din lume, pagina de facebook a aeroportului având ultima postare de informare care datează din august 2019.

Cele mai citite articole

Iată și anunțul, ascuns bine de conducerea aeroportului Transilvania Tîrgu Mureș, din motive cunoscute doar de administratorul Peti Andrei, care nu pare interesat ca pasagerii mureșeni să afle informații utile înainte de intrarea în aeroport:

“Aeroportul vine în sprijinul pasagerilor săi atât prin distribuirea materialelor informative despre coronavirus, cât și prin serviciile medicale existente în permanență pe aeroportul mureșan. În acest sens, în terminalul de plecări și sosiri, la biroul de informații, la cabinetul medical și în zonele ghișeelor de check- in ale aeroportului, au fost afișate mai multe anunțuri de informare.

De asemenea, Aeroportul Transilvania colaborează în permanență cu autoritățiile din domeniul sănătății publice, cu autoritățile care își desfășoară activitatea în cadrul aeroportului, dar și cu companiile aeriene pentru implementarea tuturor măsurilor de precauție în ceea ce privește cazurile de pneumonii cu coronavirus. Asistenții medicali din cadrul Aeroportului Transilvania oferă sprijin tuturor pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale.”

MS / Foto: colaj

Cele mai citite articole