Atenție și mulțumiri la Spitalul Județean Miercurea Ciuc de Ziua Mondială a Sănătății

de WTA.ro

Foto: Spitalul Județean Miercurea Ciuc

 

Angajații Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc au primit diplome de onoare și dulciuri marți, 7 aprilie 2020, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Conform deciziei Organizației Mondiale a Sănătății (WHO) în acest an Ziua mondială a sănătăţii este dedicată asistentelor medicale şimoaşelor, pentru a reamintii rolul major a muncii lor. Organizația a declarat întreg anul 2020 asistentelor medicale şimoaşelor, iar sloganul Zilei mondiale a sănătății în acest an este: Sprijină munca asistentelor și moașelor.

Cu ocazia Zilei mondiale a sănătății în Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc – unitate aflată în subordinea Consiliului Județean Harghita –  toți angajații spitalului au primit câte o diplomă de onoare, ca recunoștință pentru munca depusă până acum. Dr. Konrád Judit, managerul spitalului a declarat, diplomele sunt și un gest de încurajare pentru perioada care ne așteaptă.

Cele mai citite articole

Harmopan S.A. a dăruit anagajaților spitalului un cadou dulce: marți dimineața reprezentanții companiei au predat conducerii spitalului 1300 pachete de napolitane. Dulciurile în valoare de 3227 lei au fost împărțite în cursul zilei angajaților.

Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc are 1282 angajați, între ei 555 asistenți medicali ș 217 infirmieri.

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa