Au fost prinși “zmeii” care au vandalizat copăceii

de WTA.ro

Au fost prinși “zmeii” care au vandalizat copăceii

Lucrătorii Poliției Locale Bârlad au reușit să îi identifice pe autorii actelor de vandalism petrecute pe strada Petru Rareș, unde au fost rupți mai mulți copaci ornamentali.

Astfel, demersurile polițiștilor locali au dus la întocmirea unei plângeri prealabile pe numele a trei tineri din localitate, din care un minor (17 ani) și doi majori (unul de 19 ani iar celălalt de 21 de ani). Doi dintre ei au fost surprinși, luni, 17 februarie, în jurul orei 22.30, chiar în timp ce rupeau șapte arbori ornamentali.

Documentele întomite de polițiștii locali, împreună cu o sesizare de identificare a celui de-al treilea autor precum și o plângere pentru comiterea infracțiunii de distrugere, vor fi depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. Totodată, organelor de anchetă li s-a solicitat și demararea de cercetări pentru identificarea autorilor unei fapte similare petrecută, în seara zilei de 13 februarie, pe aceeași stradă.

„După cum am anunțat de acum câteva zile, asemenea atitudini nu vor mai fi tolerate deloc. Acești indivizi își bat joc de toți oamenii onești ai acestui oraș, prin faptele lor. Vreau să fiu cât se poate de clar: oricine va mai atenta la bunurile publice va fi identificat, mai devreme sau mai târziu! Pe lângă faptul că dispunem de camere de supraveghere din ce în ce mai multe și în tot mai multe zone, am constatat o revoltă din partea localnicilor, care, scandalizați de asemenea atitudini anticivice, se oferă să ne ajute, ori de câte ori se petrec asemenea lucruri”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Fiecare act de vandalism comis are repercusiuni tot în buzunarele noastre.

Cristina Rădulescu

Cele mai citite articole

Articolul Au fost prinși “zmeii” care au vandalizat copăceii apare prima dată în JurnaldeBarlad.ro – Stiri din Barlad – Ziar Online.

Cele mai citite articole