Au trecut 5 zile de când s-a confirmat infectarea spitalului din Piatra-Neamț și…?

de WTA.ro

În urma unui control efectuat de o comisie condusă de prefectul județului Neamț s-a confirmat ”infectarea pereților și a structurilor locative, atât din blocul alimentar cât și în majoritatea corpurilor de clădire cu bacteria Pseudomonas spp – cunoscută și drept „Bacil Piocianic”. Această bacterie se află ”mai ales în atmosfera de spital și afectează sănătatea pacienților”, după cum anunță oficial Prefectura Neamț.

Deși au trecut 5 zile de la această constatare groaznică, mâncarea pacienților se prepară în același mediu confirmat INFECTAT și actul medical se desfășoară în aceleași structuri locative cu pereții INFECTAȚI.

Noi nu suntem specialiști, dar specialiștii pe care i-am consultat vorbesc de soluții de genul externalizarea sau mutarea preparării hranei, de anveloparea interioară a pereților infectați cu materiale impermeabile etc.

Până la acest moment nu avem informații oficiale sau pe surse ca cineva să fi făcut ceva. Deși s-a confirmat că spitalul este INFECTAT cu ceva care AFECTEAZĂ SĂNĂTATEA PACIENȚILOR, totul decurge la fel ca și până acum.

Cele mai citite articole

Așteptăm cu toții ca în cel mai scurt timp noua conducere a spitalului din Piatra-Neamț ”numită vineri de Guvernul PNL, la propunerea președintelui PNL Neamț, .. și a prefectului …”, după cum ne anunță PNL Neamț, să rezolve această problemă a INFECTĂRII spitalului sau măcar să comunice public primele măsuri luate.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa