Avantaje și dezavantaje ale jocurilor virtuale

de WTA.ro

Avantaje și dezavantaje ale jocurilor virtuale

Îți plac jocurile și vrei să încerci variante noi ale sporturilor preferate? Ești fan al aplicațiilor digitale și al device-urilor de ultimă generație? Poți să alegi jocuri virtuale și să te bucuri de pasiunea ta pentru noile tehnologii. Iată care sunt plusurile și minusurile acestui hobby, tot mai popular în rândul pasionaților de gambling și sport betting. Vom începe cu dezavantajele, ca să știi la ce să te aștepți când accesezi paginile de jocuri și sporturi virtuale de pe site-urile de casino online și pariuri sportive.

Dezavantaje ale jocurilor virtuale

S-ar putea să-ți lipsească farmecul competițiilor reale, cu meciuri importante din campionat, curse în direct de pe stadioane și arene sportive sau loterii internaționale cu extrageri live. Ritmul este mai alert la jocuri virtuale, așa că timpul trece mai repede și trebuie să programezi în mod responsabil durata de joc, pentru păstrarea unui stil de viață echilibrat, fără excese și prea multe ore petrecute online.

Oferta de jocuri virtuale este mai redusă decât cea pentru sloturi, jocuri de cazino online, cazino live, pariuri sportive sau extrageri de loterii internaționale. Sunt recomandate pentru pasionații jocurilor video și fanii animațiilor realizate pe computer. Jocurile virtuale reprezintă o alternativă mai puțin populară, dar interesantă de jocuri online.   

Avantaje pe care le ai la jocuri virtuale

Cele mai citite articole

Când descoperi lumea jocurilor virtuale vei întâlni scenarii originale ale unor competiții pe care le știi de multă vreme. Te bucuri de un refresh binevenit și ai ocazia să experimentezi pariuri virtuale pe jocuri inedite, pentru mai mult fun și noi provocări.

Te distrezi în compania  jocurilor cu numere Lucky Six, Next Six, Lucky X, cu multiple opțiuni de pariere. Lucky Six este o loterie virtuală de tip 6/48, unde poți să mizezi pe  culori, primul număr par sau impar, mai multe numere pare sau impare, ș.a. Next Six îți oferă un format inedit de 35 din 48 de numere, iar Lucky X vine cu pariuri originale: suma primelor 6 numere sub sau peste 153, culoarea primei bile (roșie, albastră, galbenă sau mov), primul număr par/impar, primul număr sub sau peste 25.

Jocurile virtuale îți aduc bucuria vitezei prin cursele virtuale de cai și ogari sau prin competițiile virtuale de sporturi motorizate. La Winner poți să joci pariuri virtuale pe câștigător, locul 1-2 sau podium la Virtual Horse Races și Virtual Greyhound Races. Ai curse virtuale la fiecare 3 minute pentru Virtual Motorcycle Speedway, cu pariuri pe rezultatele cursei, clasare și H2H. 

În compania jocurilor virtuale te bucuri de pasiunea ta pentru gambling și pariuri sportive în orice moment al zilei, oriunde te-ai afla. Poți să utilizezi dispozitive mobile (smartphone, tabletă) și la fiecare 3 minute ai ocazia să începi un joc nou, pentru distracție non-stop. Mizează responsabil și alege jocuri virtuale pe site-uri sigure, ale operatorilor licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa