AZI. O nouă declarație, un nou termen de execuție a Centurii Tîrgu Mureș!

de WTA.ro

În rândurile următoare vom reda o nouă declarație despre centura deja veche, deși nefolosită, a municipiului Tîrgu Mureș; nu mai știm a câta declarație a unui politician, dar știm că NICIUNA nu s-a finalizat vreodată cu fapte. Așadar, cu riscul de a fi iar apostrofați de cititori, redăm și această declarație, făcută de șeful PNL Mureș Cristian Chirteș, agățându-ne de orice fir de speranță.

Pentru cei care nu doresc să parcurgă toată declarația, umplută pe alocuri de cuvinte politicianiste, vă spunem pe scurt că senatorul mureșean spune că până în iunie se finalizează noua licitație, până în septembrie se semnează contractul, iar apoi, în câteva luni, avem centura gata. Astfel, îi publicăm și poza acum, urmând ca în perioada alegerilor de la finele anului să revenim cu poze de la inaugurarea centurii.

Cele mai citite articole

“Traficul din Târgu Mureș putea fi demult așa cum este în această perioadă de pauză. Asta dacă aveam Centură și dacă nu-și băteau joc de oraș PSD-iștii și puii lor, vreme de ani de zile. Dacă UDMR-ul aflat veșnic la putere s-ar fi zbătut și dacă primarul ALDE și-ar fi convins șefii de la București că Târgu Mureșul trebuie să conteze. Dar pentru că noi spunem că #sepoate să fim normali în această perioadă, țin în permanență legătura cu specialiștii din Ministerul Transporturilor, pentru deblocarea urgentă a proiectului Centurii de Ocolire a Târgu Mureșului.

A fost nevoie de o expertiză tehnică, realizată pe lucrările executate până la data încetării vechiului contract, cu COPISA. Conform informațiilor pe care le-am primit de la ministrul Lucian Bode, la 1 aprilie, Ministerul a primit rezultatele expertizei, care va fi pusă la dispoziția viitorului antreprenor, la momentul semnării contractului. În legătură cu contractul de execuție, în jurul datei de 8 mai se va ridica suspendarea licitației, urmând ca până în 20 iunie să se finalizeze atât depunerea ofertelor, cât și procedura de licitatie. Termenul estimat pentru semnarea contractului este septembrie 2020, iar în câteva luni Centura poate fi gata.” a declarat senatorul Cristian Chirteș.

MS / Foto: colaj

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa