Bani europeni pentru școala românească din Banat

de WTA.ro

aaa
Situată la doar câțiva kilometri de municipiul Reșița, comuna Ezeriș este de departe una cu cele mai multe proiecte finanțate de Uniunea Europeană. De-a lungul anilor, administrația locală a atras fonduri în toate domeniile în care s-a putut.

Luna viitoare se va încheia unul dintre aceste proiecte, care prevede reparații capitale la școala cu clasele I – VIII din comună.

Este o investiție care nu s-a putut finaliza în 2019, dar la sfârșitul lui martie va fi gata“, a afirmat primarul Ioan Rusu. „Sunt reparații capitale care cuprind zugrăveli interioare, dar și exterioare, schimbarea podelelor laminate și a gresiei, acolo unde este nevoie, înlocuirea radiatoarelor de la sistemul centralizat de încălzire, dar și betonarea curții“.

Cele mai citite articole

Investițiile vor continua în acest an cu reparații la cele două cămine culturale din Ezeriș și din Soceni, finanțate atât cu fonduri europene, cât și prin alocări de la bugetul propriu, fiind prevăzută și achiziția unui buldoexcavator necesar lucrărilor din comună.

Am întocmit documentația și așteptăm finanțarea pentru refacerea și modernizarea rigolelor, care în marea lor majoritate sunt din pământ. Avem în lucru, de asemenea, proiectul de alimentare a celor două localități cu gaz metan“, a mai precizat pentru Reper 24, primarul comunei, Ioan Rusu.

 

Dan AGACHE

Cele mai citite articole