Bani încasați din publicitate de la Consiliul Județean Neamț

de WTA.ro

Niște colegi care nu cunosc diferențele între SEAP și sarmale au concuzionat că ziarpiatraneamt.ro a luat o avere de la Consiliul Județean și se pregătesc să iasă cu informații mincinoase în scopul de a denigra. Vor să spună în mod mincinos că am încasat noi toată publicitatea de anul acesta în valoarea de vreo 50.000 lei.

Pentru că după ce aruncă nedeșteptul piatra în baltă e mai greu de scos, spunem noi public ce am facturat, deoarece am încasat pe publicație mai puțin decât cei care ne poartă de grijă.

Pentru cele 5 publicații (cinci pentru cei care vor să inducă ideea ca ar fi vorba de încasări doar pentru ziarpiatraneamt.ro), adică ziarpiatraneamt.ro, ziarbicaz.ro, ziartarguneamt.ro etc. am facturat pe articole în toate cele 5 ziare suma de aproximariv 12.000 lei în anul 2020. Adică o medie de 2400 lei pe publicație ceea ce înseamnă dacă împărțim la cele 3 luni în medie 800 lei pe publicație pe lună.

Dacă se vor și alte calcule e bine de spus că au fost publicate în cele 5 ziare în jur de 60 de articole ceea ce înseamnă un cost mediu de 200 lei pe articol cu tot cu TVA.

Cele mai citite articole

Cei cu mai puțină școală nu au de unde să știe că în sistemul de achiziții publice se publică toată suma de la un capitol bugetar și doar operatorul economic care a avut suma cea mai mare facturată, în cazul nostru firma care administrează publicitatea la cele 5 publicații pe care le deținem în Neamț.

Ce articole penibile am ajuns să scriem din cauza acestei lupte politice în care foștii PDL-iști și săgețile lor din presă nu sunt în stare să pună o cărămidă, să construiască ceva, ci vor să ajungă la butoane doar mințind, denigrând și împroșcând cu noroi prin indivizi cărora nici nu ai ce să le faci. Datul în judecată să plătească pentru calomniile și mizeriile care le scriu este inutil când e vorba de câte un individ care are deja executări silite de miliarde și nimic pe numele lui.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa