Bărbat accidentat mortal de un TIR în comuna Teaca

de WTA.ro

Un bărbat de 74 de ani din Viile Tecii a decedat marți după ce a fost lovit de un TIR care circula pe DN15 A. Potrivit unor surse, omul mergea pe mijlocul drumului, iar mașina de mare tonaj nu l-a putut evita.

Un echipaj de prim-ajutor chemat la fața locului a aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes.

Cele mai citite articole

Câ onform primelor măsurători și verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Serviciului Rutier, a rezultat faptul că, în această seară, în jurul orei 19.00, pe drumul național 15A, la ieșire din localitate Teaca, un barbat de 49 de ani, din Galați, șoferul unui autotren care circula pe direcția Teaca-Bistrița, a accidentat un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Viile Tecii, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă. Din păcate, în urma accidentului, acesta a decedat.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru aproximativ o oră. În acest moment se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația”, a informat IPJ.

Foto: cititor Timp Online

Cele mai citite articole