Bărbat din Piatra-Neamț, prins „în fapt” de polițiști

de WTA.ro
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi încălcat ordinul de protecție.

Astfel, cel în cauză ar fi pătruns în locuința mamei sale, de 68 de ani, din Piatra Neamț, încălcând obligațiile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu prin care s-a dispus evacuarea celui în cauză din locuință, fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de aceasta și imobilul său.

În documentării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Cele mai citite articole

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole