Bărbat reţinut de poliţişti, la Miercurea Ciuc, pentru încălcarea unui ordin de protecţie

de WTA.ro

Bărbat reţinut de poliţişti, la Miercurea Ciuc, pentru încălcarea unui ordin de protecţie

Foto cu caracter ilustrativ

Bărbat reţinut de poliţişti, la Miercurea Ciuc, pentru încălcarea unui ordin de protecţie, prin care îi era interzis să se apropie la mai puţin de 50 de metri de soţia sa.

La data de 26.01.2020, la ora 17:24, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, de o localnică de 22 de ani, despre faptul că soţul ei, pe numele căruia este emis un ordin de protecţie, amenință că îi va sparge geamul și ușa.

Cele mai citite articole

La faţa locului s-a deplasat imediat cea mai apropiată patrulă de siguranţă publică, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe cel în cauză, un bărbat de 29 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice și pe numele căruia era emis un ordin de protecție prin care i se interzicea să se apropie de soţia sa la mai puțin de 50 de metri.

Cel în cauză a fost mai întâi condus la sediul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, iar după consultarea cu procurorul de caz, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pe 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile prevăzute şi dispuse prin ordinul de protecţie.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole