Bărbați din Miercurea Ciuc cercetați pentru furt şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

de WTA.ro

Doi bărbaţi din Miercurea Ciuc, prinşi de poliţişti imediat după ce i-au sustras unui concetăţean 450 de lei, vor fi cercetaţi pentru furt şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 13.04.2020, la ora 18:41, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un localnic de 56 de ani, a fost lovit de o persoană necunoscută şi deposedat de 450 de lei de o altă persoană necunoscută, care au fugit.

După sesizare poliţiştii au acţionat rapid, astfel încât i-au prins imediat pe cei bănuiţi de comiterea faptelor, aceştia fiind un bărbat de 40 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc şi unul de 38 de ani, din comuna Ciucsângeorgiu, ambii aflaţi în stare de ebrietate.

Cele mai citite articole

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că victima a fost acostată iniţial de bărbatul de 40 de ani, căruia i-a dat niște mărunțiș, după care care a intrat la farmacie şi magazin pentru cumpărături, iar la ieșire a fost acostat de cel de 38 de ani, însă a refuzat să le mai dea bani și le-a cerut, pe un ton mai ridicat, să-l lase în pace.

Atunci primul a încercat să îl lovească, însă nu a reușit acest lucru, iar al doilea a profitat de confuzia creată şi i-a sustras cei 450 de lei, din buzunarul de la piept al hainei.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și tulburarea ordinii și liniștii publice.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa