Bataie in trafic, in Ploiesti. Un barbat a fost injunghiat dupa o sicanare

de WTA.ro
Bataie in trafic, in Ploiesti. Un barbat a fost injunghiat dupa o sicanare

Bărbatul de 33 de ani prins, sâmbătă, după ce a înjunghiat un șofer, în urma unui conflict spontan, a ajuns după gratii.

IJP Prahova a anunțat că individul, un ploieștean de 33 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite articole

Stirea intiala:

Un bărbat de 37 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești, după ce a fost înjunghiat de un individ în vârstă de 33 de ani. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orelor 21, pe strada Grindului din Ploiești, în urma unui conflict spontan în trafic.

Potrivit Poliției Prahova, victima a suferit o tăietură în zona hemitoracelui stâng, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul care a plecat de la locul incidentului a fost identificat la scurt timp, după ce și-a abandonat autoturismul pe o stradă din apropiere. La ora transmiterii informației – 21.30 – individul se află în custodia poliției. Cercetările sunt în desfășurare, urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie făcută după stabilirea diagnosticului, informează IPJ Prahova.

Cele mai citite articole