Baterie Nova y90

de WTA.ro

Conform cercetărilor recente, Huawei a dezvăluit un nou smartphone pe site-ul său oficial al companiei. 2e vorbesc despre Huawei Nova Y90 care se află în fruntea listei doar datorită ecranului mare și a afișajului decent. Compania încearcă întotdeauna să producă modele mai noi utilizând tehnologie avansată pentru a menține bugetul accesibil pentru clienți.

În principal, Huawei și-a câștigat o reputație uriașă în câțiva ani, deoarece toate dispozitivele de telecomunicații ale companiei sunt prietenoase cu bugetul, cu funcții de calitate premium și invers. Huawei Y90 este un nou venit în seria Y de linie de smartphone-uri care asigură un design de construcție de ultimă generație.

Surprinde fiecare moment frumos cu o mare claritate:

Sistemul are camere spate și frontale, unde camera principală este de 50MP cu unghiuri largi. În plus, rezoluția ecranului este de aproape 1080 de pixeli, care sunt suficient de capabile pentru a afișa imagini clare și clare pe ecran.

Durata de viață a bateriei Huawei Nova Y90:

Cele mai citite articole

Mulți oameni au considerat că cumpărarea de dispozitive ieftine vine cu funcții limitate, dar compania Huawei dovedește că este greșit. Da, suntem atât de mândri de munca grea a companiei, deoarece fiecare dispozitiv este foarte puternic în felul său. Timpul bateriei telefonului mobil îl face vedeta spectacolului, deoarece sistemul este alimentat cu o baterie de 5000 mAh , care este foarte surprinzătoare pentru majoritatea cumpărătorilor.

Ei bine, afirmația este 100% adevărată, iar sistemul de încărcare al telefonului mobil este cu adevărat impresionant. Pentru a afla mai multe detalii despre starea bateriei, atingeți baterie nova y90 și aflați totul în detaliu despre noul venit. Aici, bateria Li-Po nu este detașabilă și poate dura mai mult cu o singură încărcare. În acest fel, vă puteți bucura de sesiunea preferată de jocuri, muzică, videoclipuri, vlogging și multe altele. Puteți încărca mai mult de 50% din baterie în 30 de minute.

Specificații Huawei Nova Y90:

  • Detalii design: design tip bar cu dimensiuni totale de 163,3 × 74,7 × 8,4 mm, greutatea totală este de 195 grame.
  • Sănătatea bateriei: Alimentată cu o baterie Li-Po de 5000 mAh , răspuns rapid la încărcare de 40 W, plasarea nu este detașabilă.
  • Funcții de suport: radio FM, redare video, tonuri de apel, difuzor, hand-free, ieșire video și multe altele.
  • Memorie și stocare: 8 GB RAM cu 128 GB stocare internă.

Construcție puternică și robustă:

Nu există nicio îndoială în faptul că Nova Y90 este cel mai recent dispozitiv emblematic din industrie, care oferă multă putere și o viață de lungă durată a bateriei pentru a îndeplini sarcini nelimitate. Când vine vorba de puterea smartphone-ului, să adăugăm că sistemul este împuternicit cu cel mai puternic chipset Qualcomm SM6225 Snapdragon. Acest chipset este prezent în cele mai scumpe smartphone-uri, dar compania Huawei tinde să livreze cumpărătorilor ce este mai bun și folosește cel mai puternic procesor din noul smartphone.

Ecranul lat de 6,7 inchi al sistemului este responsabil pentru a vă oferi o experiență de vizionare demnă de reținut, cu protecția ochilor. La fel ca și alte dispozitive Huawei, sistemul are și diferite moduri de luminozitate în funcție de lumina din jur. În acest fel, poți personaliza setările de luminozitate care se potrivesc perfect cu ochiul tău liber.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa