Brand condus de către femei, pentru femei: care este povestea Femme Studio și care este modelul de business al unuia dintre cele mai transparente studiouri de videochat?

de WTA.ro

Într-o societate în care patriarhia încă primează în numeroase segmente ale lumii de business, femeile luptă cu toate armele pentru egalitatea în șansele de dezvoltare. Așa a luat naștere, acum aproape un deceniu, compania Femme, nume ce avea să devină, ulterior, Femme Studio. 

„Fără sacrificiu, nu există reușită” este motto-ul companiei, iar povestea din spatele business-ului confirmă cu siguranță acest aspect. Femme Studio a fost fondată în anul 2015, în orașul Cluj-Napoca, de către o echipă determinată de femei care și-a propus să demonstreze că, indiferent de sex, reușita este, într-adevăr, posibilă. Astfel, studioul de videochat administrat sub umbrela Femme este un spațiu transparent și sigur, dedicat în totalitate femeilor care urmăresc o dezvoltare financiară semnificativă, într-un timp mai scurt comparativ cu mediul corporativ. 

Cele mai citite articole

Încă de la fondare și influențată fiind de schimbările specifice industriei, compania a realizat faptul că una dintre nevoile de bază în acest domeniu este confortul, lucru pe care echipa Femme îl promite fără semne de întrebare atât modelelor vechi sau noi, cât și fetelor interesate să activeze în acest segment, dar care nu știu cu exactitate ce presupune un astfel de job. Prin oferirea posibilității de lărgire a orizonturilor financiare și profesionale, dar și prin credința stabilă în libertatea de exprimare, Femme Studio își propune ca și în următorii ani, la fel ca până acum, să le ofere modelelor cu dorința de performanță confortul absolut atât la muncă, cât și în viața personală. Conform statisticelor, venitul unui model cu experiență minimă în domeniu este considerabil mai mare decât media pieței din România, cifrele putând ajunge chiar și la pragul de a fi de 10 ori mai mari, doar cu puțină implicare și dorință de reușită. După cum afirmă chiar reprezentanții studioului, țelul Femme este acela de a ajuta femeile să ajungă să câștige salariul unui CEO la o multinațională, într-un timp exponențial mai scurt. 

De asemenea, industria videochatului se regăsește într-o creștere continuă în ultimii 10 – 15 ani, iar după opiniile specialiștilor, trendul este în continuare unul ascendent. Dacă aruncăm o privire peste încasările câtorva dintre cele mai de succes modele din domeniu, putem înțelege cu siguranță și care este motivul din spate. În zilele noastre, videochatul nu mai este de mult privit ca fiind un subiect tabu, ci mai degrabă ca o șansă pentru femei de a-și îmbrățișa propria feminitate, de a deveni stăpâne pe propriile vieți și de a atinge independența, atât cea financiară, cât și cea personală.

Sursă foto: Unsplash.com. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa