Bravo, Gabriela Firea! Invata-l si pe Dobre al Ploiestiului cum sa se lege la sireturi

de WTA.ro
Bravo, Gabriela Firea! Invata-l si pe Dobre al Ploiestiului cum sa se lege la sireturi

Frica si prostia omoara Romania! Acesta ar trebui sa fie sloganul national in vreme de criza, sustinut de atitudinea pe care majoritatea primarilor din tara o au in fata unei amenintari medicale fara precedent.

Singura care a demonstrat ca totul este posibil daca vrei si daca te duce capul este Gabriela Firea, pe care, oricat ar huli-o unii, bucurestenii si-o vor aminti drept primarul care a luat masuri concrete pentru sprijinirea cetatenilor si a personalului medical.

Cele mai citite articole

De cel putin 2 saptamani, Firea tine sedinte de urgenta la Consiliul General al Municipiului Bucuresti, alaturi de medici si epidemiologi, in cadrul carora identifica masuri, solutii si le pune in practica fara a da vina pe blocaje financiare sau parghii legale. La Bucuresti vor fi dezinfectate TOATE strazile, scarile de bloc, spitalele vor fi aprovizionate cu echipamente sanitare, iar locuitorii vor fi testati in masa impotriva COVID-19. 

Intre timp, la Ploiesti, primarul Adrian Dobre si Consiliul Local se dau cu fundul de pamant ca legea nu le permite sa demareze achizitii publice, uitand sau, mai rau, neavand habar ca starea de alerta a fost instituita tocmai pentru a crea flexibilitate in administratia publica si a da voie consilierilor si primarilor sa aprobe proiecte in regim de urgenta.

Mesajul nostru pentru cei care isi umplu in fiecare luna buzunarele cu bani publici este urmatorul: Gasiti solutii pentru ca Ploiestiul sa nu o ia pe urmele Sucevei! Cumparati echipamente medicale prin achizitii directe! Iesiti de sub birouri, unde v-ati ascuns de frica militiei politice, ca n-o sa va bage nimeni la puscarie ca ati salvat vieti! Noi vom fi aici si va vom sustine, la final, cand se va demonstra ca ati luat decizii corecte, in timp util!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa