BRITISH PUB, locul de întâlnire al tinerilor giurgiuveni

de WTA.ro

BRITISH PUB, locul de întâlnire al tinerilor giurgiuveni

British PUB, un nou concept, situat pe strada Gării, nr 13, reînvie vechiul Irish Pub printr-o gamă variată de băuturi cu prețuri pentru buzunarele tuturor, și o gamă variată de facilități, cum ar fi masa de biliard, care vine cu ataș pentru ping pong și hochey, consola play station, muzica pe gustul tuturor, jocuri pentru cuplu, triviador.

 

Ne putem „lauda” cu un concept nou (poate chiar și la nivel național) prin „Jackpot table” (în anumite week-end-uri, când se organizează acest eveniment se organizează o tombolă, într-un anumit interval de ore, iar masa câștigătoare își primește banii înapoi pe tot ce a consumat).

British PUB este un bar în care poți veni la o seară de karaoke, o seară de club, pentru a-ți savura cafeaua sau pentru a organiza o petrecere privată, majorat, spațiul poate fi închiriat la preturi foarte accesibile, pentru buzunarul oricui.

 

Programul nostru de lucru este:

De duminica până joi de la 10:00 la 22:00,

iar de vineri până sâmbătă este de la 12:00 la 04:00.

Cele mai citite articole

Localul nostru are dreptul de a-și selecta clientela (toți clienții sunt aleși după anumite criterii ale barului).

În fiecare vineri și sâmbătă, va așteptăm la petrecerile noastre/concerte, unde am avut ca și interpreți pe: Alex Stremiteanu (participant X FACTOR), DJ Rareș (proprietarul rent tech, cea mai solicitată firmă de închiriere audio), MC Vanni (unul dintre cei mai căutați MC din București), Mitza Esstrada și Marco Briguglia (unul dintre cei mai solicitați DJ de muzica Techno din România).


Rezidenții noștri sunt: DJ Cip, DJ Theo.

Vă așteptăm cu o variată gamă de băuturi alcoolice și non-alcoolice (cel mai special produs al nostru se numește „flaming lamborghini” (turnul de flăcări cu o varietate foarte mare de băuturi alcoolice fine).

Petrecerile noastre se țin doar cu muzica bine aleasă, pe gustul tuturor, suntem întotdeauna deschiși la noi sugestii de melodii.

Pentru mai multe detalii, închirieri, organizări de petreceri, puteți contacta pe

Facebook: https://www.facebook.com/British-Pub-Giurgiu-2361088040822372/

Instagram: https://instagram.com/british_caffe_giurgiu?igshid=3r13ks7xcxjl

Număr de telefon: 0740823151

 

Vă așteptăm în număr cât mai mare

la petrecerile noastre UNICE, din Giurgiu!

Vă așteptăm la următoarea petrecere, vineri 07-02-2020, începând de la ora 21:00 alături de DJ Cip la „Animation party”

Cele mai citite articole