Bucătăriile inteligente. Ce sunt și cum să îți transformi bucătăria, într-una smart

de WTA.ro
smart-home

Bucătăriile inteligente. Ce sunt și cum să îți transformi bucătăria, într-una smart

Bucătăria este unul dintre cele mai folosite spații din locuințele noastre. Și dacă tehnologia a ajuns în toate colțurile casei noastre, bucătăria nu face abstracție. Din contră. O poți transforma într-un spațiu conectat în permanență la nevoile tale. 

Aceste bucătării sunt concepute pentru a economisi timp și energie iar scopul principal al acestora este de a fi durabile și eficiente. Într-o bucătărie inteligentă sunt combinate mai multe elemente, de la electronice smart, la design impecabil și elemente ecologice, făcute să dureze în timp. 

Interesul pentru astfel de bucătării a crescut foarte mult, în ultimul timp iar gătitul devine o adevărată plăcere, o experiență incredibilă, într-un astfel de spațiu.  

Tot mai mulți oameni aleg să îți gătească propria mâncare, pentru că sunt din ce în ce mai interesați de a mânca o alimentație sănătoasă dar și de a se simți bine în locul în gătesc și se întâlnesc cu cei dragi, să cosnume preparate gătite cu dragoste. 

Cum să îți transformi bucătărie într-una inteligentă?

Bucătăriile inteligente nu doar că îți oferă confort dar te încântă și cu un design simplu, futurist. 

Felul cum sunt concepute dulapurile,, spațiile de depozitare ascunse dar practice, amenajarea bucătăriei, în care îți recomandăm să folosești huse de scaune de pe PatulMeu.ro, pe care le poți schimba ori de câte ori este necesar, pentru un aspect mereu curat și proaspăt. 

Cele mai citite articole

Pentru a începe este necesar să te uiți la cât de des folosești bucătăria și în ce mod. Și ce ce anume ți-ai dori să se schimbe. Poți apela la schimbarea completă a acesteia, de la design, la dulapuri și electrocasnice. Dar poți încep și doar cu electrocasnicele, în primă fază. 

Caută acele aparate electrocasnice inteligente, care te vor ajuta cu adevărat în procesele tale de gătit și pe care știi sigur că le vei folosi.  Deci alege acele electrocasnice care se potrivesc stilului tău de viață și nu doar pentru că sunt neapărat folosite de alții. 

Toată ideea este să reduci efortul depus dar și să crești gradul de utilizare a bucătăriei tale. Alege frigidere, cuptoare, mașină de spălat vase și aparturi precum cafetieră sau robot de bucătărie inteligente, adică conectate a wifi,  care vor fi utile în orice casă. Apoi te poți orienta și către alte aparaturi sau chiar dulapuri. 

Dulapurile inteligente sunt cele care nu doar că îți oferă extrem de mult spațiu pentru depozitare, arată foarte bine și sunt durabile, în timp dar se pot transforma, în funcție de necesitățile tale. 

Alege dispozitivele care te ajută cu controlul vocal și lumina inteligentă, pentru că și ambientul este important aici. Te poți orienta chiar și către chiuvete cu robinet inteligent care se controlează vocal. 

Important este să alegi pentru început acele gadgeturi de care chiar ai nevoie și să te orientezi către cele mai accesibile pentru început. Nu este nevoie să faci totul dintr-o dată ci le poți achiziționa pe rând. 

Nu uita și de partea de curățenie, deci optează pentru aspiratoare inteligente și aparaturi care îți oferă funcția de curățare automată. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa