Cabană la munte – 3 idei noi de amenajare a acesteia

de WTA.ro

Muntele poate fi de multe ori unul dintre locurile în care te refugiezi atunci când îți dorești să scapi de agitația orașului și ai nevoie de câteva zile de liniște. Dacă ai o cabană într-o astfel de locație, atunci cu siguranță ești mult mai câștigat, mai ales dacă poți ajunge cu ușurință la aceasta. Pentru ca de fiecare dată să te simți cât mai confortabil și bine în cabană, e necesar ca spațiul să fie cât mai pe placul tău și să fie aranjat conform personalității tale. 

Iată cele mai noi idei de amenajare a unei cabane la munte: 

1.     Optează pentru un design modern, dar în același timp rustic

Pentru o cabană la munte nu există un design mai potrivit decât cel rustic, care îmbină elemente moderne. Așa că, alege lemnul masiv pentru piesele mari precum grinzile, veranda sau mobilierul: masa pentru cină sau măsuța de cafea, iar pentru a aduce accentele moderne, optează pentru elemente tehnologice, dar și elemente decorative. Mai mult, nu uita că e de preferat să alegi culori deschise pentru pereți, astfel încât să creezi o atmosferă deschisă și primitoare. Pe lângă aceste aspecte, pentru o atmosferă cât mai cozy, alege să pui ghirlande luminoase, atât la interior, cât și la exterior, și să decorezi cabana cu pături și perne cât mai colorate. 

2.     Amenajează curtea

Cele mai citite articole

De cele mai multe ori, evadezi la cabană tocmai pentru a te bucura mult mai mult de aerul proaspăt și de natură. Din acest motiv e necesară amenajare curții și crearea unui loc de relaxare. Alege să pui în curte mobilier de grădină confortabil, precum hamace sau fotolii din lemn realizate din paleți, creează o zonă de grătar și una pentru foc de tabără pentru a te bucura în serile de vară de acestea. Pe lângă amenajarea propriu-zisă, alege să îți îngrădești curtea cu ajutorul unor panouri de gard zincate 2D din online, de pe rotanis.ro, care nu vor lăsa animalele sălbatice să treacă. 

3.     Elemente de divertisment 

Pentru a adăuga un plus de distracție și divertisment în cabana ta de la munte, gândește-te la elemente precum un sistem audio de calitate pentru a asculta muzică, un TV pentru a urmări filme sau evenimente sportive și o colecție de jocuri de societate pentru a petrece timpul cu prietenii și familia. Creează și un spațiu de joacă pentru copii, cu jucării și activități potrivite vârstei lor. Mai mult, nu uita să te interesezi și despre activitățile pe care le poți face în exteriorul cabanei, precum drumeții către puncte turistice sau plimbarea cu ajutorul ATV-urilor. 

Indiferent de ideile pe care le alegi pentru amenajarea cabanei tale la munte, asigură-te că reflectă personalitatea și stilul tău. O cabană bine amenajată te va face să te simți ca acasă și îți va oferi o experiență memorabilă în mijlocul naturii. Bucură-te de fiecare moment petrecut acolo și lasă-te inspirat de frumusețea munților și a peisajului înconjurător.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa