Călărași: Administrația liberală nu mai are control asupra locuințelor ANL

de WTA.ro

În jurul locuințelor ANL au fost multe scandaluri, inclusiv cu procese prin Instanțe privind modul defectuos în care comisiile au acordat unor cetățeni dreptul de a fi închiriate pentru ca apoi să poată fi cumpărate. Despre starea de degradare a acestora s-a vorbit mult prin Consiliul local Călărași, dar degeaba.

Aceste locuințe de carton în care Primăria Călărași a înghesuit mulți jurnaliști, săraci fără casă sau funcționari publici… au un aspect jalnic.  Sunt exemple  unde chiriașii nu au investit care sunt pline de igrasie, mucegai sau infiltrații – aspect pe care poți să îl vezi și cu ochiul liber. Dezinteresul de a întreține aceste locuințe i-a determinat pe unii chiriași să își investească banii în case sau terenuri cumpărate pe la țară. La aceasta au contribuit și starea jalnică a municipiului Călărași ghiorlănit de gropi pe majoritatea șoselelor, fără trotuare,  fără parcări, fără…viitor de dezvoltare în cele 2 mandate ale lui Daniel Drăgulin.

Cele mai citite articole

 

Tot  căutând ce se mai vinde sau închiriază prin minunatul nostru municipiu am descoperit și această locuință ANL despre care pagina de socializare facebook indică că ar aparține unui anume domn stabilit prin…București, deși gurile rele indică că ar fi una dintre cele  5 locuințe acordate de Primărie unor ziariști. Că nu este așa decât inspectorii Primăriei pot stabili, deși aceștia se urnesc tot mai greu pe teren la controale, întrucât conducerea Primăriei o ține în campanie electorală mai mereu. 

Tot mai mulți cetățeni indică cum locuințele cu regim de chirie acordate de Primărie unor cetățeni sunt subînchiriate de către aceștia. S-au dat exemple că în multe dintre acestea nu se locuiește de perioade foarte lungi de timp, chiriașii fiind plecați/ stabiliți în străinătate sau având alte proprietăți cumpărate pe numele unor rude în județ – unde locuiesc. Nu știm cîte controale a efectuat acel serviciu minunat din subordinea Primărieicare se ocupă/ ar trebui să se ocupe și de controlul locuințelor închiriate. Dar fiind an electoral…probabil acolo se transmit alte însărcinări…

Post-ul Călărași: Administrația liberală nu mai are control asupra locuințelor ANL apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole