Călărași: Cu ocazia așa zisei deszăpeziri, Primăria umilește pe cetățeni

de WTA.ro

Asistații social nu au fost văzuți participînd la deszăpezire nici în acest an

Și în acest an Primăria Călărași a dovedit că a fost luată prin surprindere de iarnă. Cetățenii au văzut cum se plimbau utilajele de deszăpezire cu lama de la plug ridicată prin municipiu. În loc să intervină pentru ridicarea zăpezii, ea a fost împinsă de pe mijlocul carosabilului spre autovehiculele parcate lângă borduri, ca de exemplu pe strada București. Mii de călărășeni au înjurat azi cu foc pe responsabilii pentru deszăpezire, cu gândul la Primăria Călărași/ acolo unde au afirmat că făcut greșeala de a-și plăti impozitele… văzând cum nu își mai pot pleca din fața casei sau firmei, din cauză că au autovehiculul blocat între zăpezi. Zăpada a fost împinsă sau adusă acolo unde unii și-au deszăpezit. Nici un utilaj nu a încărcat zăpada.

Activitatea utilajelor de deszăpezire nu este controlată de nimeni

Cei mai umiliți au fost plătitorii de taxe care au închiriat locuri de parcare. Meseriașii aduși de Primărie pentru deszăpezire au ridicat zăpada de pe carosabil și au amplasat-o pe locurile de parcare închiriate de cetățeni, deși semnul de parcare amplasat era vizibil. Un exemplu este la  Bloc I39, unde  un utilaj  a depozitat  zăpada pe locurile de parcare. Am sunat la 18.30, spune I.I.  la poliția locală am sesizat si mi s-a comunicat că a luat legătura la primărie și nu mai există nici un utilaj în zonă.

 

Cele mai citite articole

Inspectorii Primăriei sunt de neobservat acolo unde se deszăpezește. Probabil au probleme și se ocupă cu deszăpezirea propriilor locuri de parcare, a locuințelor personale – pentru că nu îi vedem, spune alt cetățean. Pe strada Dr Victor Babeș în dreptul Gării, Autogării și Lukoil, ca de obicei zăpada este împinsă spre locuințe sau unde funcționează firme de reparații auto, care plătesc taxe și impozite. Nu se știe cum pot funcționa acestea, pentru că zăpada nu este încărcată. – arată T.D. administrator.

Circulația rutieră este un haos. Ca să pleci la serviciu mai bine circuli pe jos…

Și conducătorii auto care s-au deplasat astăzi 6 februarie în trafic au înjurat conducerea Primăriei. Pe strada București în zona Orizont nu s-a acționat deloc cu soluție salină, antiderapantă iar gheața a produs adevărate șleauri ce au ros cauciucurile și nervii și așa obosiți de gropile și șoselele ghiorlănite – singura realizare electorală a primarului liberal Daniel Drăgulin. Locatarii de pe strada Grivița trăiesc cu temerea de a nu își rupe picioarele în gropile de pe trotuar. Nici un metru din trotuarul excavat din cei aproape 2,54 km nu a fost acoperit pentru a fi redat circulației pietonale. În locurile unde se fac șanțuri locatarii sunt îngroziți. Spaima de a nu cădea în groapa din fața casei este mare. Mai mult, pietonii sunt expuși la riscul de a fi loviți de autovehicule, pentru că sunt nevoiți să se deplaseze pe carosabil. La deszăpezire Poliția Rutieră nu a avut nici un rol, aceasta s-a desfășurat haotic în timp ce echipaje de Poliție locală se plimbau bine mersi prin municipiu iar cei de la rutieră blocînd ieșirile din oraș cu jandarmii

Este scena unui municipiu  administrat de Daniel Drăgulin, primar liberal ce își dorește al treilea mandat de primar…

Post-ul Călărași: Cu ocazia așa zisei deszăpeziri, Primăria umilește pe cetățeni apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole