Călărași: Polițiștii au lăsat fără marfă pe un comerciant din Bărbulești, în lupta cu contrabanda cu îmbrăcăminte

de WTA.ro

   Nr. 75 din 11.02.2020

 PARFUMURI ȘI ARTICOLE DE ÎMBRĂCĂMINTE DE CONTRABANDĂ, RIDICATE DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au indisponibilizat parfumuri și articole de îmbrăcăminte de contrabandă, în valoare de 40.000 de lei.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii au depistat pe strada Pompieri, din municipiul Călărași, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Bărbulești, județul Ialomița, în timp ce oferea spre vânzare, din portbagajul autoturismului, articole de îmbrăcăminte și parfumuri, inscripționate cu mărci celebre, fără a deține licență de comercializare și nici documente de proveniență. Cel în cauză a declarat că produsele, în valoare de 40.000 de lei, au fost achiziționate din Turcia pentru a fi comercializate în România. Au fost confiscate 115 articole de îmbrăcăminte (24 de geci, 17 perechi jeans, 74 de bluze, hanorace, veste, tricouri) și 11 parfumuri.

Cele mai citite articole

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

Post-ul Călărași: Polițiștii au lăsat fără marfă pe un comerciant din Bărbulești, în lupta cu contrabanda cu îmbrăcăminte apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole