Călărași: Răducu Filipescu se vrea candidatul PNL la șefia C.J. …Vasile Iliuță va candida independent

de WTA.ro

Mai multe surse demne de încredere confirmă faptul că Răducu Filipescu va candida din partea PNL ca președinte al C.J. Călărași. Vasile Iliuță a declarat că în aceste condiții va candida independent, motivul fiind unul singur: el vrea să își termine proiectele începute cu echipa sa la Consiliul Județean Călărași.

De numele lui Vasile Iliuță se leagă realizări de necomparat cu ale lui Răducu Filipescu câte mandate a fost la conducerea C.J. În timp ce Iliuță a asfaltat și modernizat sute de kilometri în acest mandat, Răducu Filipescu a lăsat din cei 684 km de drumuri județene 160 km de pîmînt, 170 km cu piatră și 200 km reparați sumar doar cu un strat de material de umplutură asfaltică. În 2012 Filipescu a abandonat lucrările de reparații la clădirea Prefecturii, nefiind capabil să estimeze costurile  și să solicite prin proiecte repararea acesteia. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare de către echipa Iliuță.

Cele mai citite articole

Tot de numele lui Iliuță se leagă începerea lucrărilor la un spital nou în județ, a unui corp nou de spital în Călărași. Vasile Iliuță a reșit să finalizeze proiectul Bibliotecii Județene Călărași în timp ce Răducu Filipescu a lăsat în urmă doar un scandal marcat prin lipsa unui etaj. Lucrurile bune realizate de Iliuță continuă în acest an cu începerea lucrărilor la o nouă faleză de promenadă și un port turistic de agrement, terminarea în maxim 3 luni a drumului de acces în municipiu dinspre Piscicola dar mai ales finalizarea asfaltării tuturor drumurilor județene, ambiția lui Iliuță fiind aceea de a termina asfaltarea ultimilor 120 km de pământ în acest an.

Sunt lucruri posibile cu ajutorul unei stații noi de asfalt, dar mai ales cu ajutorul unei echipe de specialiști, de oameni cu expertiza lucrurilor bune, durabile. Vasile Iliuță a declarat presei și se vede cu ochiul liber că nu are nici un interes material pentru a candida ca președinte al Consiliului Județean în afara de a lăsa în urma sa lucruri bune, de a continua dezvoltarea localităților din județ de care oamenii să se bucure. El a declarat că are nevoie de înțelegerea și sprijinul oamenilor pentru aceste lucruri – indiferent de orientarea sau simpatiile lor politice.

Post-ul Călărași: Răducu Filipescu se vrea candidatul PNL la șefia C.J. …Vasile Iliuță va candida independent apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole