Calitate, confort și aspectul unic Expomob

de WTA.ro

Fie că vorbim de living sau dormitor, existența unei canapele este necesară. Provocare apare în momentul în care trebuie să alegi modelul, forma, nuanța și funcțiile pe care aceasta să le îndeplinească. Dacă vrei să folosești de canapea și ca spațiu de dormit, specialiștii Expomob îți recomandă să te orientezi către variante extensibile care îți vor satisface toate cerințele practice și estetice. Cumpără de le Expomob canapele extensibile cu 2 locuri și combină utilul cu plăcutul într-un mod unic și eficient!

Descoperă diversitatea de modele Expomob

Știm că gusturile și preferințele diferă de la o persoană la alta și tocmai de aceea ne-a dorit ca prin oferta noastră de canapele să satisfacem o arie cât mai largă de cerințe. Simple sau extravagante, în nuanțe neutre sau la modă, clasice sau moderne, în forme minimaliste ori avangardiste, indiferent de extrema în care te afli, știi în mod clar că aici găsești canapeaua ideală pentru locuința ta. 

Canapeaua extensibilă NERO este definiția simplității putând fi amplasată în orice locuință, indiferent de stil sau decor. Nuanțele simple și forma clasică o fac să fie pe placul majorității și să fie o opțiune viabilă în nenumărate situații.

Pe de altă parte, dacă îți dorești o pată de culoare, poți opta pentru Canapeaua SOFIA cu arcuri și ladă de depozitare. Aceasta este o piesă care cu siguranță va atrage priviri și va completa perfect orice încăpere. Elegantă și rafinată datorită materialelor, formei, dar și nuanței, se va potrivi într-un cadru simplu, cu accente deosebite.

Bucură-te de calitate excepțională la toată gama de produse

Expomob colaborează doar cu producători de încredere care pun mare accent pe calitatea materialelor, dar și pe modul în care acestea sunt prelucrate. Fiecare detaliu este important în crearea unui produs care să atingă standarde înalte și de aceea canapelele sunt realizare cu mare atenție, astfel încât să satisfacă atât preferințe legate de confort, cât și pe cele de natură estetică. 

Cele mai citite articole

Alege prețul ideal pentru bugetul tău

Deși vorbim de un element de bază pentru orice locuință, asta nu înseamnă că va trebui să aloci sume mari pentru achiziționarea sa. Poți opta pentru canapele care se încadrează în bugetul tău, ori pentru plata în rate cu cardul, pentru a-ți putea materializa orice dorință, fără să te lovești de impedimente de ordin financiar. În plus, te bucuri și de transport gratuit la toate cumpărăturile care depășesc pragul de 1.000 de lei. 

Canapea simplă sau extensibilă: tu ce alegi?

Este important să pui în balanță cele două elemente pentru a ști cu exactitate care îți satisface toate cerințele pe care le ai de la asemenea piesă de mobilier. 

Pentru serile de relaxare în fața televizorului un model clasic ar putea fi suficient, însă o canapea extensibilă vă poate scuti de deranjul în care să vă deplasați la dormitor în cazul în care vi se face somn. Mai mult, în cazul în care ai musafiri, o vei putea transforma ușor într-un pat confortabil, astfel încât să le oferi tot confortul de care vor avea nevoie. O asemenea canapea poate fi amplasată chiar și în dormitoarele de mici dimensiuni pentru a economisi spațiu strângând-o. 

Un lucru este cert: canapeaua reprezintă una dintre piesele esențiale dintr-o locuință și dacă îți dorești confort deplin este necesar să ai un model perfect pentru nevoile tale. De aceea Expomob îți vine în ajutor cu nenumărate variante dintre care să alegi în funcție de propriile criterii și care să îți depășească așteptările atât din punct de vedere practic, cât și estetic!

Descoperă confortul și aspectul deosebit specifice produselor Expomob!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa