Campania „NĂVODARI, oraș VERDE” începe pe 25 octombrie

de WTA.ro

Campania de plantare copaci „NĂVODARI, oraș VERDE” va începe pe 25 octombrie.

Primăria Năvodari a anunțat, astăzi, că acțiunea a trezit interesul locuitorilor, care își doresc un oraș frumos, curat și verde.

”Am primit sute de mesaje și emailuri de la persoane, de toate vârstele, care și-au manifestat intenția de a fi voluntari în ceea ce ne dorim să fie cea mai mare campanie de plantare de copaci din orașul nostru.

În urma discuțiilor cu dvs, am stabilit ca locațiile pentru plantare să fie: Parc Front Canal, Parc Strada Recoltei, Parc Ion Dobre, Spatiu verde bl H3, Zona taluz strada Midiei, Zona Centru de zi, Bulevardul Năvodari (pe partea dreapta a Bulevardului dinspre Lumina).

Cele mai citite articole

Dacă vremea va fi favorabilă, ne propunem ca prima zi a campaniei să fie vineri, 25 octombrie, de la ora 12, voluntari urmând să fie elevi ai școlilor din Năvodari, care și-au manifestat dorința de a participa în număr foarte mare.
Până atunci, lista de voluntari este deschisă, iar apelul către societățile comerciale pentru a ne sprijini cu material dendrologic rămâne valabil! Orice copac în plus este de fapt un plus pentru viitorul orașului nostru!”, anunță Primăria Năvodari.

Dacă dorești să participi ca voluntar la plantare sau ai sugestii și noi idei, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail mediu@primaria-navodari.ro sau printr-un comentariu la postarea de facebook, mai spun autoritățile.

 

 

Cele mai citite articole