Campania ”Sânge din Reghinul meu” revine cu ediția a II-a

de WTA.ro

Campania ”Sânge din Reghinul meu” revine cu ediția a II-a

Deși înființată de puțină vreme, mai exact din luna decembrie a anului trecut, Asociația ”Our Lifetime” din Reghin începe tot mai des să se implice în acțiuni de întrajutorare a semenilor. Printre acestea se numără și campania de donat ”Sânge din Reghinul meu” care marți, 28 ianuarie, își va consuma cea de a doua ediție.

Cele mai citite articole

Prima ediție, desfășurată în luna decembrie a anului trecut, a contabilizat un număr de 65 persoane eligibile ce au reușit să doneze, fapt care la determinat pe Mihai Dan Fărcaș, reprezentantul Asociației ”Our Life” să afirme: „Simt că este începutul la ceva minunat, ce poate fi realizat alături de comunitatea reghineană, iar pentru toți care ați dorit să fiți prezenți și nu ați reușit, urmăriți-ne activitatea, pentru că pregătim următorul nivel al acestei campanii!”. Zis și făcut,  Asociația ”Our Life” revine cu cea de a doua ediție a campaniei ”Sânge din Reghinul meu”, marți, 28 ianuarie, acțiune caritbilă susținută de Centrul Medical Galenus alături de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș. Acțiunea de donare de sânge se va desfășura într-un cadru prietenos și suficient aerisit oferit de sala de sport Lex Aly Gym din Parcul Tineretului, între orele 8.30 – 13.00.„Cele două axe principale pe care ne concentrăm eforturile în cadrul Asociației ”Our Life” sunt aferente domeniului sănătății și domeniului educațional. Lipsa de cunoaștere și informare asupra posibilităților și accesului la servicii medicale și educaționale moderne ne incapacitează întreaga comunitate în a se dezvolta. Dorim să suplimentăm eforturile celor implicați în aceste sectoare și să aducem potență financiară, modernizare și viziune strategică pe termen mediu și lung. În ce privește Campania ”Sânge din Reghinul meu”, obiectivele noastre au în vedere identificarea a 40 de SUPEREROI în Reghin, conștientizarea locală a importanței sângelui ca și formă de tratament foarte greu accesibilă (sau prea târziu) a unora în nevoie, și nu în ultimul rând, crearea unui precedent de acțiune, donare mobilă la Reghin, care să fie premiza unei acțiuni civice repetate lunar (ulterior săptămânal) începând cu 2020. Ne bazăm la acest nou eveniment ”Sânge din Reghinul meu” pe o echipa de recoltare foarte profesionistă, compusă din reprezentanți din cadrul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Târgu Mureș și Centrului Medical Galenus , la care se adaugă doamna doctor Adriana Pop din Reghin”,a  precizat Fărcaș Mihai Dan,  Asociația ”Our Life”.

Post-ul Campania ”Sânge din Reghinul meu” revine cu ediția a II-a apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole