Candidat SURPRIZĂ la Primăria Onești? Apropierea ALEGERILOR agită spiritele

de WTA.ro

Candidat SURPRIZĂ la Primăria Onești? Apropierea ALEGERILOR agită spiritele

Deși mai sunt circa 4 luni până la alegerile locale – data nu a fost încă stabilită oficial – politicienii oneșteni au început deja să se agite în special în mediul virtual, unde trollii (toate partidele au așa ceva!) au grijă să întrețină conflictele de idei cu scopul de a devia atenția către un anumit subiect.

Politică se face însă și la nivel de zvonistică, la colțul străzii. Bunăoară, în spațiul public a apărut, mai nou, varianta candidaturii la Primăria Onești a fostului ministru și deputat Valerian Vreme, din partea PMP.

În urmă cu patru ani, Valerian Vreme a fost primul pe lista PMP Bacău la alegerile parlamentare, dar nu a reușit să obțină un nou mandat. Vreme era atunci președintele organizației PMP Bacău, poziție la care avea să renunțe un an mai târziu, în octombrie 2017, în favoarea lui Ion Melinte.

Valerian Vreme a fost ministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor în Guvernul Boc, în 2017 fiind trimis în judecată, pentru abuz în serviciu, în celebrul dosar “Microsoft”.

Cele mai citite articole

După 3 ani de judecată, în septembrie 2019, Vreme a fost achitat definitiv de un complet de 5 judecători de la ÎCCJ.

Valerian Vreme a mai candidat pentru Primăria Onești în 2008.

De când a intrat în politică, la începutul anilor 2000, Vreme a făcut parte din mai multe partide, trecând pe la PNL, PDL, PMP, UNPR și din nou PMP.

Cele mai citite articole