Candy Bar „A fi sau a nu fi”

de WTA.ro

Fiecare mireasă în așteptare își imaginează nunta ca fiind un eveniment spectaculos și impecabil, iar un element care a câștigat teren în cadrul organizării de nunti este crearea Candy Bar-ului, un colț dulce și colorat ce promite zâmbete pentru toți invitații. În quest-ul culinar pentru delicii irezistibile, fiecare detaliu contează, crearea unui Candy Bar este o artă în sine și necesită atenție, creativitate și planificare.

Candy bar-ul de nuntă nu are rădăcini adânci în tradițiile românești, dar în zilele noastre s-a transformat într-un trend și o cerință frecventă in  în materie de servicii extra la care apelează viitorii miri din dorinta de a-si răsfăța si delecta invitații cu o gamă variată de dulciuri de la început până la sfârșitul nuntii.

In viziunea celor care participa in mod regulat la nunti, parerile sunt impartite, sunt cei care spun ca este prea mult si ca va ramane neatins iar pe de alta parte sunt cei care sunt incantati de micutele delicii si se bucura de rasfat. Din aceste motive ne-am gandit sa va prezentam avantaje si dezavantaje acestui tip de serviciu pentru a va ajute sa navigati aceasta decizie.

Meniu Nunta – Avantajele unui candy bar de nuntă

Optând pentru un candy bar, puteți fi încrezători că invitații vor avea o diversitate de delicii cu care să se delecteze înainte și între servirea felurilor principale, luând în considerare că dulciurile sunt adorate de majoritatea oamenilor.

Candy bar-ul poate fi mai mult decât un spațiu alocat pentru a savura dulciuri, acesta poate fi  un mod de a spune o poveste. Personalizand  în funcție de gustul mirilor sau tematica nunții îl puteți transforma într-un concept estetic și culinar unic.

O gamă variată de dulciuri poate satisface aproape toate gusturile. De la ciocolată la mousse și tarte, poti crea opțiuni pentru toate gusturile. Astfel, dacă tortul are un ingredient nepotrivit pentru anumiți oaspeți, aceștia pot alege din alte opțiuni dulci oferite la candy bar.

Dezavantajele alegerii unui candy bar de nuntă

Un aspect pe care putem sa il mentional la acest capitol, este costul suplimentar. Dorinta mirilor de a oferii diversitate de cele mai multe ori se traduce în costuri, ce adunate, devin substanțiale acestea variind, bineinteles, în funcție de numărul de invitați.

Există momente când abundența poate eclipsa celelalte elemente ale meniului si este de prisos. Dacă la nunta voastră se vor servi feluri îmbelșugate de mâncare, si aveti un tort mare, este de la sine înțeles că este posibil ca respectivul candy bar să fie neglijat.

Poate apărea situația în care tortul și alte feluri de mâncare delicioase sunt lăsate deoparte, pentru ca oaspeții s-au rasfatat prea mult cu variantele oferită de candy bar. Cateodata prea mult este prea mult.

Haideți să explorăm împreună cum puteți alege cel mai bun Candy Bar pentru nunta voastră!

1. Tema și Designul:

Primul pas în crearea unui Candy Bar de succes este alegerea unei teme și a unui design care să se potrivească cu stilul și decorul general al nunții. Fie că optați pentru un design clasic, romantic, rustic sau modern, asigurați-vă că acesta reflectă personalitatea voastră ca și cuplu și creează un punct focal atrăgător.

2. Diversitatea Dulciurilor:

Diversitatea și selecția de dulciuri sunt esențiale. Încercați să oferiți o gamă largă de opțiuni pentru toate gusturile de la  mini brioșe, macarons, mousse, căpșune glazurate cu ciocolată, tarte cu fructe, fursecuri, mini-plăcinte, mini-eclere pana la frigărui cu fructe, in functie de gusturile si preferintele voastre si ceea ce anticipati a fi preferintele invitatilor vostrii.

3. Calitatea Produselor:

Cele mai citite articole

Nu compromiteți calitatea pentru cantitate. Este mai bine să aveți o selecție mai mică de dulciuri de calitate superioară, decât o varietate mare de produse de calitate inferioară.

4. Prezentarea:

Modul în care dulciurile sunt prezentate este la fel de important ca și gustul acestora. Utilizați vase și platouri elegante, etichete cu descrierea dulciurilor și, dacă este posibil, adăugați elemente decorative care să se potrivească cu tema nunții.

5. Localizarea:

Amplasarea Candy Bar-ului în locația evenimentului este crucială. Alegeți un loc accesibil, dar nu în calea fluxului principal de trafic, astfel încât invitații să se poată bucura de dulciuri fără a crea aglomerație.

6. Personalizarea:

Adăugați o notă personală Candy Bar-ului prin folosirea de elemente personalizate, cum ar fi etichete cu numele mirilor, mesaje unice sau chiar dulciuri personalizate, cum ar fi cookie-uri cu inimi cu numele mirilor.

7. Cantitatea:

Stabilirea cantității potrivite de dulciuri poate fi provocatoare. O regulă generală este să permiteți aproximativ 100-150g de dulciuri per invitat, dar acest lucru poate varia în funcție de numărul de alte deserturi servite la eveniment.

8. Bugetul:

În timp ce un Candy Bar extravagant poate arăta impresionant, există și opțiuni accesibile care pot avea un impact mare. Stabiliți un buget realist și lucrați în limitele acestuia pentru a crea un Candy Bar de vis fără a vă îngreuna financiar.

Însă mai exista și alte opțiuni!  In caz ca nu stiati, sunt localuri de evenimente care oferă acest serviciu gratuit, în funcție de ziua cand alegeți sa faceti nunta. 

Un exemplu bun de amintit il reprezintă restaurantul de evenimente Events By Tonyo situat in Aleea Hobita, Nr 1, Sector 2, București care, daca alegeti sa va sarbatoriti iubirea in ziua de duminica va ofera un Candy Bar cadou.

Dar asta nu este tot, bonusurile nu se opresc aici! În funcție de numărul de persoane, Events By Tonyo alătură acestui cadou si alte servicii exclusive. In functie de ziua si numarul de persoane, pentru un meniu de nunta sau meniu de botez, acestia va pot oferii gratuit si servicii ca: Tort de shot-uri, Cabina video 360º, Berbecut la protap

Fum greu si gheata carbonica.

Dacă v-am starnit interesul puteți sa le consultati oferta pe site-ul lor www.eventsbytonyo.ro Va garantez ca nu o veți face degeaba!

Un Candy Bar bine gândit și executat poate adăuga un strop de magie și deliciu la nunta voastră, încântând atât ochii cât și papilele gustative ale invitaților. Prin planificare atentă, creativitate, puteți asigura că Candy Bar-ul de la nunta voastră va fi un succes răsunător și va lăsa amintiri dulci și de neuitat tuturor celor prezenți.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa