Care este cea mai populară linie de gătit profesională?

de WTA.ro

Care este cea mai populară linie de gătit profesională?

Când este vorba de dotările HoReCa, mai ales în unitățile de dimensiuni ceva mai mari, tot mai des se întâlnesc linii de gătit profesionale. Aceste serii de echipamente sunt utilizate în restaurante, hoteluri și alte afaceri care oferă servicii de catering. Ele sunt anume proiectate pentru a face față unui volum mare de lucru în bucătăriile profesionale, pentru a oferi performanță ridicată și durabilitate.

Liniile gastronomice 600, 700, 900

Linii de gătit profesionale 600, 700 și 900 sunt diferențiate prin nivelul lor de calitate și caracteristici. 

Linia 600 este o gamă de bază, cu niște caracteristici standard și o calitate bună. Linia 700 este o gamă de mijloc, cu caracteristici suplimentare și o calitate superioară, în timp ce linia 900 este o gamă premium, cu caracteristici de top și calitate de nivel înalt. Trebuie spus însă că acestea sunt doar niște tendințe generale, specificațiile exacte pot varia în funcție de producător. Este recomandat să se verifice caracteristicile specifice ale fiecărei linii de gătit pentru a te asigura că se potrivesc necesităților unității tale HoReCa.

Cele mai citite articole

Linia de gătit 600 se referă la o serie de echipamente de gătit care sunt anume proiectate pentru a oferi performanță și durabilitate personalului din bucătăriile comerciale obișnuite. Acestea pot include: aragazuri, plite, cuptoare, friteuze și multe alte echipamente de gătit.

Linia de gătit 700 este, de asemenea, o serie de echipamente de gătit profesionale, dar acestea sunt cel mai probabil de o calitate superioară și au caracteristici suplimentare față de linia de gătit 600.

Linia de gătit 900 prezintă cel mai înalt nivel al unei linii de gătit, fiind special proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe și caracteristici în unitățile HoReCa de volum mare per schimb (cantine, unități de catering ce au un număr foarte mare de clienți într-o unitate de timp dată) sau acolo unde este nevoie de echipamente performante.

Linia de gătit profesională 600 este cea mai populară se caracterizează prin următoarele:

  • Calitate bună: echipamentele componente sunt fabricate din materiale de calitate și sunt proiectate pentru a rezista în medii de lucru intense.
  • Caracteristici standard: dotările componente includ caracteristici standard destinate a satisface necesitățile de bază ale unei bucătării profesionale moderne.
  • Cost accesibil: este mai ieftină decât linia 700 sau 900, fiind accesibilă pentru bugetele mai mici ale unităților HoReCa aflate la început de drum.
  • Eficiență energetică: include caracteristici ale echipamentelor anume gândite pentru a reduce consumul de energie și costurile asociate.
  • Ușor de utilizat și întreținut: echipamentele liniei sunt astfel proiectate pentru a fi ușor de utilizat și întreținut în condiții de eficiență maximă.
  • Opțiuni de personalizare limitate: opțiunile de personalizare sunt mult mai limitate comparativ cu linia de gătit 700 sau 900, dar permit o productivitate bună dacă sunt folosite și durabilitate în utilizare.

Linia de gătit profesională 600 poate include o varietate de echipamente de gătit alimentate cu gaz sau electricitate, precum ar fi:

  • Plite: pot avea arzătoare de diferite dimensiuni și puteri.
  • Cuptoare: pot avea caracteristici precum ar fi ventilație, iluminare, control termic precis și opțiuni de coacere diverse.
  • Friteuze: pot avea filtrare automată, control termic precis și opțiuni de gătire.
  • Grătare: pot avea caracteristici cum ar fi control termic precis și opțiuni de gătire.

Pentru detalii despre liniile gastronomice de gătit, echipamentele componente ale fiecărei serii, prețuri și comenzi, sună la tel. +40 726-308 900 și discută cu un reprezentant TC Romania Crown Cool.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa