Care sunt avantajele unui magazin outlet?

de WTA.ro

Cine nu își dorește să cumpere haine de brand la prețuri avantajoase, să evite aglomerația din marile magazine în timp ce face shopping și să găsească produse vestimentare pentru orice sezon? Descoperă cum se explică prețurile mici dintr-un magazin outlet și care sunt avantajele acestuia.

Cum se explică prețurile mici din magazinele outlet?

Magazinele outlet sunt cunoscute deja pentru faptul că oferă articole vestimentare de brand la prețuri mai mici și de calitate. În mod istoric, primele outleturi au fost, de fapt, depozite în care fabricanții puneau în vânzare produse cu defecte sau produse la acceași calitate ca în magazinele de retail, doar că la un preț redus. Ulterior, acestea au devenit magazinele cu branduri variate, care vând doar produse de cea mai bună calitate de la mai mulți fabricanți, așa cum le cunoaștem și astăzi.

Spre deosebire de magazinele de retail, care oferă discounturi doar la final de sezon (atunci când se introduc promoțiile speciale), într-un magazin outlet găsești prețuri mici pe tot parcursul anului. Acest lucru se explică prin volumul de produse vândute, care la un outlet întotdeauna va fi mai mare decât la un magazin de retail. 

Spre exemplu, să presupunem că un magazin de retail are în stoc 40 de perechi de pantofi de un anumit brand pe care îi comercializează cu 300 lei perechea, în timp ce un outlet are pe stoc 250 de pantofi de exact același fel, pe care îi vinde la un preț de 120 de lei. Deoarece volumul de vânzări este mai mare, un outlet întotdeauna își va permite prețuri de vânzare mai mici.

Un alt motiv pentru care magazinele outlet au prețuri reduse este locația în care acestea se află. Găsindu-se în locuri mai îndepărtate de centrul orașului, chiria este mai ieftină, în vreme ce magazinele de tip retail din mall-uri și zone centrale trebuie să plătească prețuri mai ridicate pentru chirie.

Avantajele unui magazin outlet

Faci economii

Cele mai citite articole

De ce să cheltuiești sume impresionante de bani doar ca să fii mereu în pas cu moda? Poți avea mereu apariții vestimentare impecabile și interesante chiar și fără să cheltuiești prea mult. Cel mai mare avantaj unui magazin outlet este că te ajută să faci economii în timp ce-ți îmbogățești garderoba. Poți cumpăra aceleași produse care se găsesc în magazinele din mall-urile din oraș la un preț incomparabil mai mic.

Ai parte de produse de brand

Dacă îți plac hainele și încălțările de brand, cu siguranță te va încânta să mergi la shopping într-un magazin outlet, pentru că nu e nevoie să investești sume considerabile pentru a avea în garderoba ta produse vestimentare de brand. Astfel îți vei putea construi ținute stilate și elegante, cu piese statement care să-ți ia răsuflarea, cu bani puțini. De exemplu, poți găsi produse de brand la Fashion House Pallady București. În definitiv, dacă ești un smart shopper îți va fi ușor să te îmbraci cu gust, chiar și fără un buget uriaș.

Scapi de aglomerația din marile magazine

Cine nu cunoaște aglomerația din mall-uri, înseamnă că trebuie să facă o plimbare în mall în weekend sau în perioada reducerilor. Atmosfera devine apăsătoare iar tu, în loc să te bucuri de ocazia de a face shopping, te vei face totul în grabă și vei rata ocazia să încerci anumite produse care poate ți-ar plăcea sau, și mai rău, vei cumpăra produse fără să le probezi. Într-un outlet, atmosfera este liniștită și găsești întotdeauna cabine de probă disponibile din belșug. Lasă învălmășala celor pătruși de febra reducerilor în urmă și fă cumpărăturile în ritmul tău!

Găsești haine pentru orice sezon

Să presupunem că vrei să te bucuri de căldură și de razele soarelui în timpul sezonului rece, călătorind pe o insulă exotică. Descoperi că nu ai niciun costum de baie și mergi în magazinele din centrul orașului pentru a ți-l cumpăra. Numai că nu vei găsi niciun model, deoarece se vând numai haine de sezon. Într-un outlet vei găsi inclusiv haine care sunt în extrasezon, fie că e iarnă sau vară.

Dacă iubești produsele de brand și adori chilipirurile, atunci un outlet va fi raiul pe pământ pentru tine! Reînnoiește-ți garderoba cu produse de brand fără un efort fianciar prea mare, scaldă-ți ochii oricât de mult dorești și petrece cât de mult timp vrei în cabina de probă, pentru outleturile sunt ferite de forfota marilor magazine.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa