Care sunt cele mai importante obiecte din orice bucătărie?

de WTA.ro

Care este camera din locuința ta în care petreci o bună parte din timp și în care desfășori activități indispensabile? Cu excepția, probabil, a băii, nicio cameră nu contează mai mult pentru confortul familiei tale decât bucătăria. Această încăpere este adesea inima casei, locul în care se reunesc toți cei dragi, după o zi obositoare. Chiar dacă nu-ți place în mod special să gătești, bucătăria ta este totuși o cameră pe care o vei folosi în mod regulat pentru a servi o cafea sau o gustare rapidă și pentru a lua masa împreună cu familia sau prietenii. 

Indiferent dacă ești un bucătar specialist sau nu ai petrecut niciodată prea mult timp deasupra plitei, o bucătărie bine aprovizionată îți poate face viața de acasă mult mai ușoară și mai plăcută. Iată recomandările noastre:

  1. Combina frigorifică 

Obiectele din categoria electrocasnicelor nu pot lipsi din nicio bucătărie. Dar niciunul dintre ele nu este la fel de indispensabil precum frigiderul. Acesta este un superstar în orice locuință. Dacă urmează să te muți în primul tău apartament, un frigider mai mic, standard, este perfect pentru a economisi spațiu. Pe de altă parte, dacă ești pe cale să faci un upgrade, îți recomandăm combinele frigorifice cu dublă compartimentare. Sunt încăpătoare, frumoase și la modă. În ambele situații te poți orienta către variantele incorporabile în mobilă. Acestea oferă continuitate bucătăriei și mult bun gust. 

De asemenea, frigiderele inteligente ce beneficiază de caracteristici deosebite sunt ideale pentru familiile iubitoare de tehnologie. Indiferent de tipul de frigider pe care îl alegi, trebuie să fii dispus să investești. Acesta este un aparat de bază și merită să deții unul de calitate. Pe germanquality.ro găsești disponibile o mulțime de modele, ideale pentru persoanele care doresc un aspect elegant și modern în bucătăria lor. 

Combină frigorifică Teka Maestro RMF – GQS German Quality


2. Espressor de cafea 

Pregătirea și servirea mesei nu sunt singurele motive pentru care folosim bucătăria. Băuturile pot fi la fel de importante, mai ales dacă acestea reprezintă o modalitate eficientă de a-ți începe ziua. Instalarea unui espressor de cafea face ritualul de a savura o băutură caldă dimineața mai ușor și mai plăcut. Aprovizionează-te cu o mulțime de căni, din care să bei cu plăcere și cu sortimentul de cafea preferat. 

Cele mai citite articole

Dacă ești în căutarea unei opțiuni moderne și calitative, îți recomandăm espressoarele de pe germanquality.ro. Găsești disponibile atât espressoare manuale, automate sau chiar incorporabile. Variantele incorporabile vor oferi o eleganță deosebită bucătăriei tale, ducând designul ales la un nivel ridicat de calitate și rafinament.

Espressor automat incorporabil Franke Mythos – GQS German Quality

3. Cuptor și plită 

Necesitatea acestor două electrocasnice este incontestabilă. Achiziționate separat, ele oferă mai multă flexibilitate: pot fi integrate mai ușor în orice bucătărie și poți opta pentru diverse configurații sau chiar producători diferiți pentru cuptor și pentru plită. Alegerea cuptorului este o misiune destul de complicată deoarece există o mulțime de modele, cu numeroase tehnologii, funcții și moduri de utilizare moderne. 

Sfatul nostru este să faci departajarea în funcție de următoarele aspecte: 

  • tipul de combustibil (pe gaz sau electric): gazul este un combustibil mai ieftin, însă variantele electrice dețin un control al temperaturii mai exact și au mai multe programe de gătire și funcții. 
  • dimensiune: poți alege un cuptor incorporabil clasic, un mini-cuptor (de mărimea unui cuptor cu microunde) sau un cuptor profesional care să ofere mai mult spațiu pentru gatire. Înainte de a alege, îți recomandăm să măsori cu atenție spațiul din bucătărie.
  • design: în funcție de stilul de design ales pentru bucătărie, poți opta pentru un model vintage sau unul modern. 
  • funcționalități: există o mulțime de variante cu diferite funcții; alegere trebuie să o faci doar în funcție de stilul tău de gătit. 

Alegerea plitei poate fi făcută în concordanță cu cea a cuptorului, astfel încât să dețină un design similar, pentru ca rezultatul să fie unul armonios din punct de vedere vizual. Găsești disponibile o multitudine de cuptoare și plite pe germanquality.ro!

Cuptor electric multifuncțional cu piroliză Teka Maestro STEAK MASTER – GQS German Quality

O bucătărie este completă doar atunci când ai la îndemână toate obiectele și ustensilele care îți sunt utile și de ajutor! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa